ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Χρυσή Πανελληνιονίκης η Κοτσοβού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
 Έτοιμη για την πρόκληση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Εφήβων - Νεανίδων στην Τουρκία δείχνει ότι είναι η Κοτσοβού Βίκυ, ακοντίστρια κι αθλήτρια του ΑΡΙΣΤΕΑ, που σε έναν ακόμη αγώνα στη σεζόν, ολοκληρώνει με βολή πάνω από τα 45,00 μέτρα. 

Η πανελληνιονίκης έστειλε το ακόντιο στα 45,58 μ. και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις υπόλοιπες αθλήτριες πιστοποιώντας έτσι την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αυτό τον καιρό. Η Κοτσοβού διακρίθηκε αν και δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες το απογευματινό πρόγραμμα , αφού έπεσε για λίγη ώρα χαλάζι και οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να μαζέψουν όσα νερά μπορούσαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Στη Λάρισα διεξήχθη το Σαββατοκύριακο και στο στάδιο Αλκαζάρ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που αποτελούσε βασικό κριτήριο για την επίτευξη των ορίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας. Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο θα γίνει 18-21/7 στο Ριέτι της Ιταλίας, είχαν εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Οι αθλητές πρέπει να σημειώσουν τις απαιτούμενες επιδόσεις από 1/1/2013 έως 8/7/2013.
Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Αριστέα και φυσικά στον αξιόλογο προπονητή της Καμπόσο Κώστα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ