ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο μικρομεγαλειότατος!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
Αχού το μωράκι μου, γκιντι, γκιντι, γκιντι, γκιντι. Άγκού,ου,ου! Μα τι χαριτωμένο πριγκιπόπουλο ειν΄αυτό! Τέτοια ακούς αυτές τις μέρες σε πολλά ελληνικά σπίτια, την ώρα των πρωινάδικων και των δελτίων "ειδήσεων" κυρίως του SΤAR. Όσο για το Μπάκιγχαμ, βρίσκεται σε αναβρασμό!



Μέχρι που μαγνητοσκόπησαν τα πρώτα του κακάκια, τον πρώτο του εμετούλη και ηχογράφησαν τις πρώτες του κλανίτσες!

Και τώρα γίνεται μάχη από τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία και τηλεοπτικά κανάλια ποιος θα εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα! Πληρώνουν όσο - όσο, για ένα πριγκιπικό χέσιμο.

Λένε πως ο γαλαζοαίματος μπούλης άφησε και μια μακρόσυρτη πριγκιπική πορδίτσα που την αφιέρωσε με αγάπη στην μέση Ελληνίδα τηλεθεάτρια! Δεν ξέρω αν αληθεύει!

Πάντως σαν μέσος Έλληνας κι εγώ στήθηκα εχτές στο δελτίο του STAR  για να δω την πρώτη εμφάνιση του μωρού. Εκείνο που πρόσεξα εκτός κι΄αν ήταν  ιδέα μου, ο μικρομεγαλειότατος είχε βγάλει τα χεράκια  απ΄την πολυχρονεμένη κουβερτούλα του και σαν να μούτζωνε!

Τώρα τον αγγλικό όχλο μούτζωνε, τους γονείς του μούτζωνε, την προγιαγιά του Την Ελισάβετ μούτζωνε, την τύχη του που γεννήθηκε πρίγκιπας μούτζωνε, θα σας γελάσω!

Πάντως με το παιδάκι εγώ δεν έχω τίποτα. Μακάρι να ΄χει την υγειά του, να μεγαλώσει να γίνει παλικάρι, να γίνει έξυπνο, έτσι ώστε να καταλάβει που βρίσκεται, να τους χέσει μέσα και να φύγει όσο πιο μακρυά γίνεται απ΄τον γαλαζοαίματο συρφετό, μπας και γίνει άνθρωπος!!!

Δεινόταυρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ