ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Αντιδρούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για την μεταφορά των κάδων απορριμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. |
Φωτογραφία αρχείου
Κύριε Δήμαρχε, 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει σε 32 Καταστήματα τουλάχιστον, των οδών Κορίνθου , Αγγ. Μπόμπου, Ελ. Βενιζέλου και Παναγή Τσαλδάρη, οι οποίοι υπέγραψαν έγγραφο καταγγελίας κατά του Δήμου Άργους , διότι εντελώς απροειδοποίητα πήρε τους κάδους από την πάροδο Ελ. Βενιζέλου και Κορίνθου που εξυπηρετούσαν τα καταστήματα του κέντρου.

Ακόμη όπως γνωρίζετε, οι κάδοι ήταν σε συγκεκριμένες θέσεις τουλάχιστον 25-30 χρόνια και τα επόμενα σημεία στα οποία υπάρχουν κάδοι είναι αρκετά μακριά.

Επίσης θέλουμε να προσθέσουμε ότι στους κάδους έριχναν απορρίμματα , τα οποία δεν μύριζαν , όπως ( χαρτιά , σακούλες κ. α. ) , αν και το γνωρίζετε αυτό. 

Σας ζητάμε να επανέλθουν οι κάδοι στην αρχική τους θέση για τη διευκόλυνση των καταστημάτων.
Στις 19-07-2013 ο Σύλλογος σας είχε στείλει έγγραφο στο οποίο ζητούσε να καθαριστούν όλοι οι κάδοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και να τοποθετηθούν καπάκια στους κάδους , διότι είχαν σπάσει και λόγω ζέστης η μυρωδιά ήταν αφόρητη.

Επίσης θα παρακαλούσαμε για την τοποθέτηση ειδικών stand, έτσι ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να τοποθετούν τα χαρτόκουτα ,αφού πρώτα τα τσακίσουν .

Μπορούμε εάν το επιθυμείτε να σας προτείνουμε κάποιο σχέδιο stand .

Να σας θυμίσουμε ότι από την πλευρά της πλατείας στην είσοδο των πεζοδρόμων Παν. Τσαλδάρη και Ελ. Βενιζέλου αφαίρεσαν κι άλλους κάδους το προηγούμενο διάστημα, για τους οποίους ο Σύλλογος κατανοώντας το πρόβλημα που δημιουργούσαν στους καθήμενους στα τραπεζάκια , δεν αντέδρασε παρά την διαμαρτυρία των μελών του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ