Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Ο "Σαββάς" Μουράτ Γιλντιρίμ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. |
Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ βρέθηκε στο Ναύπλιο σε μια σειρά επαφών και δημοσίων σχέσεων για την συγγραφή του βιβλίου της αυτοβιογραφίας του.
Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ (MURAT YILTIRIM), γνωστός σε όλους ως Σαββἀς από τη σειρά «Έρωτα και Τιμωρία», βρίσκεται στην Ελλάδα καλεσμένος της UNESCO παραρτήματος Ελλάδος, για την γνωριμία του με τον Ελληνικό πολιτισμό στα πλαίσια της συγγραφής ενός βιβλίου για την Ελλάδα και την Τουρκία με τίτλο "Μουράτ Γιλντιρίμ Γέφυρα πολιτισμών". 
Ο ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2013 και διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Θα παραμείνει στη χώρα μας για το επόμενο διήμερο. 
Στο Ναύπλιο έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με την εκπρόσωπο της UNESCO Μαίρη Μαρούλη –Ζηλεμένου ,καθώς και τον Γενικό πρόξενο της Τουρκίας στην Ελλάδα Ιsmail Sefa Yuccer. Το πρόγραμμά του εκτός από το Ναύπλιο περιλάμβανε και την Επίδαυρο, όπου ο ηθοποιός παρακολουθήστε την τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες».  Ο Μουράτ Γιλντιρίμ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ