ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Δουβίκας: «Ελκυστικό ποδόσφαιρο με νέους, γηγενείς παίκτες»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
 Ο ιστορικός Παναργειακός επιστρέφει στη Γ’ εθνική και ο προπονητής του Γιάννης Δουβίκας, μίλησε αποκλειστικά στο sportvox.gr για τους στόχους και τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Δουβίκα στο sportvox.gr:
Για την απόφασή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναργειακό:

«Μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά, ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και να συνεργαστώ και πάλι με τους παίκτες που ήμασταν μαζί πέρσι. Μάλιστα, κρατήσαμε τον ‘’κορμό’ της περσινής ομάδας και μαζί με ορισμένες προσθήκες έμπειρων παικτών θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε παραπέρα».

Για τον στόχο του Παναργειακού στη νέα Γ’ εθνική:


«Έτσι όπως είναι η κατηγορία, μας προκαλεί να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν σκεφτόμαστε το να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, γιατί έχοντας αυτό για στόχο, βρισκόμαστε και σε εγρήγορση, βελτιωνόμαστε και δεν επαναπαυόμαστε».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Παναργειακού τη νέα χρονιά:


«Ο Παναργειακός θα διατηρήσει την περσινή αγωνιστική του φιλοσοφία, αλλά φυσικά θα βελτιώσει επιμέρους πράγματα, επειδή κάθε κατηγορία έχει τις δικές της δυσκολίες. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά να εξελιχθούν. Ο Παναργειακός έχει στο ρόστερ του και παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 1996 και μετά».

Για την ομάδα Νέων του Παναργειακού:

«Ήδη, έξι παιδιά ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, εξαιτίας της απόφασης της Ομοσπονδίας σχετικά με τους Νέους, αυτά τα παιδιά καλούνται να παλέψουν με άντρες, ενώ τα ίδια είναι έφηβοι. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν όπως πρέπει. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για τον Παναργειακό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αφού εδώ δίνουμε μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής».

Για την στήριξη του κόσμου στην ομάδα:
«Ο κόσμος αγκάλιασε πέρσι την προσπάθεια του Παναργειακού και τη φιλοσοφία μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο με νέα παιδιά, ντόπια παιδιά και ξένους σε επιλεκτικές θέσεις. Ο κόσμος πέρσι ερχόταν στο γήπεδο και έβλεπε ποδόσφαιρο, γεγονός που μας γέμιζε χαρά, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Αυτό θέλουμε και φέτος, αφού αν ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος με αυτό που βλέπει θα πάψει να έρχεται στο γήπεδο».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ΄εθνικής:


«Αποτελεί μία πρωτοποριακή απόφαση και μου αρέσει, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ομάδες και από άλλους ομίλους, αλλά και από τον δικό μας, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ιστορικούς συλλόγους. Εμάς, την Κόρινθο, τον Μεσσηνιακό, την Καλαμάτα, σίγουρα λοιπόν είναι καλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές όταν παίζαμε με ομάδες από το τοπικό και ο ανταγωνισμός δεν ήταν ο κατάλληλος».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ