ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μια του κλεφτή, δυο του κλέφτη, τρίτη και η κακή του μέρα (ανανεωμένο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. |
 1:45 χθες το βράδυ, ξημερώματα Κυριακής, στην διασταύρωση της οδού Άργους και Χ. Τρικούπη στο Ναύπλιο, φορτηγό (κλούβα) με δυο ευτραφείς κυρίους!!!... αφού είχαν ανεβεί στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο, είχαν επιδοθεί σε ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση λαϊκού πολιτιστικού δρώμενου (κοινώς πανηγύρι - κλαρινογλεντιού) σε χωριό της Αργολίδας, επιβεβαιώνοντας αυτό που γράψαμε προ ημερών πως, ο δήμος το πρωί ξηλώνει αφίσες και το βράδυ οι επιτήδειοι τις ξανακολλάνε.


Με το συρραπτικό στο ένα χέρι και τις αφίσες των αοιδών στο άλλο, οι κύριοι δεν είχαν αφήσει κολόνα χωρίς αφίσα στην διασταύρωση. Δεν άντεξα και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία, η οποία μου εξήγησε πως αρμόδια ειναι η δημοτική αστυνομία που δεν έχει καταργηθεί ακόμα, παρόλα αυτά με διαβεβαίωσαν πως θα επιληφθούν του θέματος.

Και πραγματικά οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν και εκ του αποτελέσματος, χωρίς να ξέρω τι απέγινε με τους ίδιους τους παραβάτες, αλλά περνώντας σήμερα από το σημείο, διαπίστωσα πως η αφισοκόλληση έχει σταματήσει ακριβώς εκεί, χωρίς να επεκταθεί στο υπόλοιπο Ναύπλιο,... κάτι ειναι και αυτό.

Σε αναγκάζουν να γίνεις ρουφιάνος αλλά πραγματικά δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση της αφισορύπανσης από τον οποιονδήποτε, που ομολογουμένως ειναι πρωτόγνωρη για την πόλη του Ναυπλίου, φέτος το καλοκαίρι.

Πρέπει ο δήμος να πάρει απόφαση, ακόμα και όταν δεν εντοπίζονται  επ' αυτοφώρω να αφισοκολλούν, να επιβάλει βαριά πρόστιμα στους διοργανωτές, ακόμα και στους εικονιζόμενους στην αφίσα κάτι που ήδη προβλέπεται αλλά το ποσό ειναι σχετικά χαμηλό για την ζημιά που προξενείται στην πόλη.
Άρθρα 19 και 25
























Δεν μπορούν αυτοί οι κύριοι να βεβηλώνουν την εικόνα της πόλης του Ναυπλίου, με τόση ιστορία και πολιτισμό και να την μετατρέπουν σε γυφτοτσαντιρομαχαλά για να τα κονομάνε κάποιοι, οι οποίοι παρεμπιπτόντως ειναι οι ίδιοι και οι ίδιοι!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ