ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σπέτσες - Αργοναύτης Νέας Κίου 2-2

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. |
 Σε μια ηλιόλουστη μέρα στις Σπέτσες ο Αργοναύτης και η τοπική Μπουμπουλίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ γρήγορα με την Μπουμπουλίνα μόλις στο 10' να κερδίζει πέναλτι,μετά από απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Τσιτουρίδη να βλέπει μόνο αυτός την παράβαση.

Για ακόμα όμως μια φορά φέτος ο''φύλακας άγγελος''της Κιωτικης ομάδας Γιάννης Κοντός να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνιά και να σώζει την εστία του από το 1-0..

Το παιχνίδι συνεχίστηκε,και στο 20' της αναμέτρησης ο Σιγαλας θα βγάλει μια σέντρα από τα αριστερά και ο Βασίλης Βερβενιωτης θα πεταχτεί μπροστά απο τους αμυντικούς της Μπουμπουλινας και με ωραίο πλασέ θα γράψει το 0-1 για την ομάδα της Νέας Κιου

Η απάντηση όμως ήταν άμεση απο τους τους ποδοσφαιριστές των Σπετσών και στο 23΄ μετά απο καλοστημένο φάουλ απο τα αριστερά,θα πεταχτεί με κεφαλιά ο Παπαδιας και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Εδω οι παικτες του Αργοναυτη θα διαμαρτυρηθουν και παλι αφου ο ποδοσφαιριστης της Μπουμπουλινας και σκορερ,Παπαδιας θα τραβηξει τον ποδοσφαιριστη Λιαγκρη της ομαδας της Κιου ολοκαθαρα,θα τον ριξει κατω αλλα και παλι ο διαιτητης της αναμετρησης Τσιτουριδης ειδε λανθασμενα και δεν σφυριξε το ολοκαθαρο επιθετικο φαουλ.

Το ημιχρονο τελειωσε με 1-1 με τις 2 ομαδες να μην εχουν αλλες ευκαιριες..
Στο β'ημιχρονο η ομαδα των Σπετσων μπηκε πιο δυνατα αλλα δεν εκανε ουσιαστικες φασεις για να παραβιασει την εστια του Κοντου..

Και ετσι φτασαμε στο 78' λεπτο,μετα απο κλεψιμο του Παρασκευοπουλου,απο τους αμυντικους των Σπετσων,μπηκε μεσα στην περιοχη και πασαρε ιδανικα στον Κυριαζη και αυτος με ωραιο πλασε εγραψε το 1-2.

Και εκει που εδειχναν ολα οτι η ομαδα της Κιου θα εφευγε νικητρια απο μια πολυ δυσκολη εδρα,στο 93'απο ενα κορνερ και διωξιμο των παικτων της ομαδας του Αργοναυτη,ηρθε ο Βιγκλιαρης και με σουτ εξω απο την περιοχη εγραψε το τελικο Σπετσες-Αργοναυτης 2-2,με τους ποδοσφαιριστες της ομαδας των Σπετσων να φευγουν ευχαριστημενοι απο την ισσοφαριση στο τελος του παιχνιδιου,και τους παικτες του Αργοναυτη να φευγουν με μια γλυκοπικρη ισοπαλια.

Ετσι η ομαδα του Τομμυ Κικιλη παρεμεινε αηττητη στο πρωταθλημα με 7 βαθμους και την ομαδα της Μπουμπουλινας να παιρνει τον πρωτο της βαθμο στο πρωταθλημα.

Την επομενη αγωνιστικη η ομαδα του Αργοναυτη θα αντιμετωπισει τον Παοκ Κουτσοποδιου στην Νεα Κιο,και η ομαδα των Σπετσων θα φιλοξενησει τον Ποσειδων Πορου.

Αξιοσημειωτο γεγονος,η πολυ ζεστη που επικρατουσε στο νησι των Σπετσων,και τον κοσμο να ειναι στις παραλιες λες και ηταν Αυγουστος!

ΣΠΕΤΣΕΣ:Μουρατης,Lubeja (46' Παπανδρεου),Κλημης,Μπουφης,Βιγκλιαρης,Παπαδιας,Κομπογιωργας,Ζουμπουλακης,Muho,Τριπολιτσιωτης(76' Γαλανης),Κρεμμυδας.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ:(Τομμυ Κικιλης)Κοντος,Βασιλειαδης,Σταυρου Σ,Μητροπαπας,Διακος,Παπασταυρου,Παρασκευοπουλος(85' Ευσταθιου Θ.),Λιαγκρης,Κυριαζης,Σιγαλας(54' Καπλατζης Π),Βερβενιωτης Β.(71'Βερβενιωτης Γ)

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ