ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ηλίας Πουρσανίδης με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της "Πανναυπλιακός-Ακαδημία ΄98" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. |
 Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο Ηλίας Πουρσανίδης παρευρέθηκε και μίλησε στους μικρούς ποδοσφαιριστές της "Ακαδημίας ΄98" του Πανναυπλιακού, στις εγκαταστάσεις του Centro Sportivo στο Ναύπλιο.

O Ηλίας Πουρσανίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου το 1990 και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την ομάδα των δυτικών προαστίων τράβηξαν την προσοχή του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος δυο χρόνια αργότερα τον πήρε στον Ο.Φ.Η..Στην ομάδα του Ηρακλείου παρέμεινε μέχρι το 1997, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αγωνίστηκε στη σπουδαία ομάδα των "ερυθρολεύκων", με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και στις έξι σεζόν που αγωνίστηκε εκεί!.Το 2003 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2008 στην Εθνική ΕλλάδοςΣτην Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε σε 33 συνολικά αγώνες, από το 1995 έως το 2000.
Έτσι οι μικροί ποδοσφαιριστές  της "Πανναυπλιακός-Ακαδημία ΄98"είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι τις παραινέσεις ενός ανθρώπου που έχει ζήσει και παίξει σε μεγαλες ομάδες την στάση ζωής που πρέπει να έχει πρώτα από όλα ένας αθλητής και πως για να διακριθεί θα πρέπει να κοπιάσει και να αγωνιστεί σκληρά.

Δείτε ένα μικρό δείγμα από την επαφή που είχε ο Η. Πουρσανίδης στα μικρά παιδιά  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ