ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορωδιών στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. |
 Στο Άργος χθες 9 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορωδιών σε συνεργασία του Δήμου Άργους Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ) και του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Άργους.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι χορωδίες του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας, η χορωδία του Ι.Ναού Αναλήψεως Θεσσαλονίκης, η χορωδία του Μικρόκαμπου Κιλκίς και η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Άργους.
Το μουσικό αυτό αντάμωμα έγινε στο πανέμορφο χώρο των στρατώνων του Καποδίστρια στο Αργος.
Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από πολύ νωρίς πράγμα που δείχνει την αγάπη του Έλληνα για τα ήθη και τα έθιμα του.Τις χορωδίες συνόδευε πολυμελής ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων του Λυκείου Ελληνίδων Άργους
Το «1ο Πανελλήνιο φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορωδιών» τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ ιερ. Γεώργιος Σελλής, οι Ιερείς Χ. Ιωαννίδης, Π. Κιντής, Γ. Μητροσύλης, Ι. Μητροσύλης, Σ. Παπούλιας, το μέλος ΔΣ. της ΚΕΔΑΜ Π. Κώρος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Άργους Ε. Δημοπούλου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ιεροψαλτών Αργολίδας Γ. Δαρλάσης, κ.α.









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ