ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αντίο σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. |


















Έγινε γνωστός στους περισσότερους μέσα από το φωτογραφικό φακό στις κινητοποιήσεις του 2008.

Η φωτογραφία του ανθρώπου που κράταγε ένα κόκκινο φάκελο και στο χέρι του διακρίνεται μια σταγόνα αίματος κέρδισε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Άνθρωποι στις ειδήσεις» στο σημαντικότερο διεθνές ετήσιο διαγωνισμό φωτορεπορτάζ. Η φωτογραφία του φωτογράφου Γιάννη Κολεσίδη έχει ληφθεί στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της νεανικής εξέγερσης του Δεκεμβρίου του 2008.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο Αντώνης Καρράς. ¨Όσοι τον γνώρισαν προσωπικά, όσοι τον γνώρισαν μέσα από την πολιτική του δράση, γνώρισαν έναν άνθρωπο ακέραιο, με σταθερή προσήλωση και συνέπεια στις ιδέες του, πάντα μαχητικό, πάντα ξεχωριστό.

Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974, δεν «εξαργύρωσε» ποτέ τη συνεπή πολιτική του στάση.

Έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη, 22/10/2013 και κηδεύεται την Πέμπτη, 24/10/2013 στο Α΄ νεκροταφείο στην Αθήνα. Άφησε πίσω του πολλούς φίλους, πολλούς ανθρώπους που τον σέβονται και τον εκτιμούν, που έχουν διδαχθεί από την πολιτική του στάση και συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Μ.Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ