ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Απολογισμός 5ης αγωνιστικής Μπάσκετ ανδρών Α΄ κατηγορίας Αργολιδοκορινθίας 2013-2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. |




















 Γεμάτο το Σάββατο που μας πέρασε με μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια, αποζημίωσε το φίλαθλο κοινό που επισκέφτηκε τα γήπεδα του μπάσκετ. Στο πρώτο (λόγω σημαντικότητας) παιχνίδι, το Κρανίδι μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην Κόρινθο επί του Κ.Α.Ο.Κ. υποχρέωσε τώρα τον Άρατο στο να πραγματοποιήσει την πρώτη του ήττα και μάλιστα με σκορ 75-49.

Πρώτη ήττα και για την Ερμιόνη (έχει έναν αγώνα λιγότερο) που υποδέχθηκε τον ΚΑΟΚ Παλαίμων Κορίνθου. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας γνωρίσει το περασμένο Σάββατο ήττα στην έδρα τους, δεν είχαν πολλά περιθώρια για τρίτο στραβοπάτημα, υπέταξαν την Ερμιόνη με 53-72 μένοντας στο «παιχνίδι» μία ήττα πίσω από τους πρωτοπόρους.

Στο Λέχαιο, ο Κρασαδάκης και η παρέα του πέτυχε νέα νίκη αυτή τη φορά επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Στον πόντο το παιχνίδι, αλλά λόγω τεχνικών ποινών η διαφορά έφτασε στους 11 πόντους. Τελικό σκορ 71-60 με το Λουτράκι να μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες και το Λέχαιο τρεις συνεχόμενες νίκες.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε και στους Αγίους Θεοδώρους, όπου οι Αργοναύτες έπαιξαν κακό μπάσκετ στο δεύτερο μισό του αγώνα. Με εκπληκτική άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο και καλό μπάσκετ στο τέταρτο δεκάλεπτο κατάφεραν πήγαν το παιχνίδι στην παράταση. (κανονικός αγώνας 60-60) Ο Τήρωνας στα πέντε λεπτά του έξτρα χρόνου όμως αντέστρεψε τη ροή του αγώνα, πέτυχε 13 και δέχθηκε μόλις 5 πόντους. Δανιήλ και Μαζιώτης ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους, Προύντζος και Μιχαλόπουλος Αθ. για τους φιλοξενούμενους. Η κόρνα βρήκε το γηπεδούχο να κερδίζει με 73-65 και να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση, σε τριπλή ισοβαθμία με Κρανίδι και Κιάτο.

Στο κλειστό της Αγίας Τριάδας, έγινε και το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ναύπλιο 2010 και Οίακα με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στις νίκες. Το Ναύπλιο 2010, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε τώρα την πρώτη του νίκη αφού πέτυχε μόλις 49 πόντους και έχασε τις μάχες μέσα στο καλάθι.

Χωρίς νίκη παρέμεινε και το Ξυλόκαστρο το οποίο αγωνίσθηκε με τα Μέθανα. Οι γηπεδούχοι με τη συνηθισμένη καλή τους επίθεση, φτάνοντας το μέσο όρο, πέτυχαν 80 πόντους. Τελικό σκορ 80-73 που φέρνει τα Μέθανα ουσιαστικά στη δεύτερη θέση μαζί με Λέχαιο και Παλαίμωνα.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από πέντε αγώνες:

1 Α.Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 9
2 ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 9 
3 ΤΗΡΩΝΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 9 
4 ΚΑΟΚ-ΠΑΛΑΙΜΩΝ 8 
5 ΜΕΘΑΝΑ Α.Π.Ο 8 
6 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ 8 
7 Α.Ο ΕΡΜΙΟΝΗΣ * 7 
8 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 7 
9 ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 7 
10 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ* 5 
11 ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 5 
12 Α.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 5

* Η Ερμιόνη και ο Αργοναύτης Νέας Κίου έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Για τις Αργολικές Ειδήσεις
Τάκης Παπακωνσταντίνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ