ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση στο 7ο Παλαμηδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. |
 Η οργανωτική επιτροπή του 7ου Παλαμηδείου πρωταθλήματος πολεμικών τεχνών σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο - Σαββάτο και Κυριακή - της 16ης και 17ης Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.
Το πρωτάθλημα τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού και διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τα σωματεία του Choy Lee Fut Kung fu με υπεύθυνο τον sifu Λαμπάδα Θεόδωρο και με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του δήμου Ναυπλιέων.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει κατηγορίες Tao Lu, point fighting, qingda καθώς και τεχνικές αυτοάμυνας. Εκπλήρωση των προσδοκιών μας είναι η διατήρηση του αριθμού των 600 συμμετοχών.

Με συνεχή, συστηματική και προγραμματισμένη προσπάθεια στα πλαίσια ενός προοδευτικά εξελισσόμενου πρωταθλήματος στη φετινή διοργάνωση θα χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή των κανόνων των αγωνισμάτων λογισμικό που φέρουν τους κανόνες της Wako.

Επιπλέον για την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία των αγώνων προστέθηκε ένα τατάμι στα τέσσερα της περσινής διοργάνωσης όσον αφορά την κατηγορία του point fighting ενώ για το αγώνισμα των Tao Lu - forms - θα τοποθετηθούν δύο αγωνιστικοί χώροι εμβαδού 100τ.μ. έκαστος.

Η προσπάθεια όμως για αναβάθμιση του πρωταθλήματος συνεχίζεται γι'αυτό και οι συντελεστές της διοργάνωσης καινοτομούν θεσπίζοντας στο αγώνισμα των Tao Lu δύο ελεύθερες κατηγορίες - παραδοσιακή και μοντέρνα - βραβεύοντας τους νικητές με χρηματικά έπαθλα.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η παραχώρηση από την διεύθυνση του σταδίου αίθουσας 500τ.μ. που θα αποτελέσει το προθερμαντήριο των αθλητών, παρέχοντας έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση μέσω εικόνας και ήχου σε πραγματικό χρόνο από την αίθουσα των αγώνων.

Τέλος να αναφερθούμε στις συμμετοχές αθλητών από όλη των Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δήλωσαν συμμετοχή ομάδες από Πολώνία, Κύπρο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Πάτρα, Νέα Μάκρη, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Κρυονέρι, Παλλήνη, Θεσσαλονίκη, Άργος, Κρανίδι, Κόρινθο και πολλές άλλες.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο καθιερωμένο ραντεβού μας και δεσμευόμαστε να ενισχύουμε συνεχώς τις προσπάθειες μας για μία άρτια διοργάνωση.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ