ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Paparazzi τεύχος 2ο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 2ο τεύχος του Paparazzi καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Kάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: Τάκη & Πωλίνα Γκίκα, Δημήτρη Καπαρέλο, Ελένη Μπαρουξή, Αχιλλέα Λαθούρη, Τάσο Γιακουμή, Σωτηρία Παπαδοπούλου, Νίκο Σιάννα, Κατερίνα Δρίτσα, Γιώργο Βατουσιάδη, Γιώργο Ξακουστή, Αλέξανδρο Καλυβά, Τάκη Αναστασίου, Βασίλη Mπέλμπα, Μαρίνα Κόλια, Γιώργο Γαλανόπουλο.


Τάκης & Πωλίνα Γκίκα

Ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που εδώ και μερικούς μήνες παντρεύτηκαν. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να φέρουν στην ζωή και ένα υγιέστατο παιδάκι.







Δημήτρης Καπαρέλος

Πέρα από ένας πολύ καλός Πολιτικός Μηχανικός, εδώ και μερικούς μήνες ασχολείται και με την γυμναστική όπου τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ένα μεγάλο μπράβο του αξίζει.






Ελένη Μπαρουξή

Καθημερινά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για το Νότες Club που έχει στο Ναύπλιο και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Το Νότες Club είναι στο επίκεντρο της διασκέδασης καθημερινά.





Αχιλλέας Λαθούρης

Εδώ τα πολλά λόγια περισσεύουν. Είπε ότι θα κάνει γυμναστική (bodybuilding)και κατάφερε να κάνει ένα πολύ καλό σώμα, άλλωστε η σοβαρή προσπάθεια και η θέληση φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Γυμνάζεται καθημερινά στο ΑΡΧΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ στο Άργος.






Τάσος Γιακουμής

‘Ενας καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο της διασκέδασης. Τα τελευταία χρόνια έχει 3 πού καλά Coffee Bar στην περιοχή της Αργολίδας. Σκοπός του να περνά ο κόσμος καλά και μέχρι στιγμής οι θαμώνες των μαγαζιών του έχουν να το λένε.





Σωτηρία Παπαδοπούλου

Μια μαχόμενη δημοσιογράφος που καθημερινά είναι στον αγώνα για την παρουσίαση της έγκυρης είδησης και ενημέρωσης στο περιφερικό κανάλι Tv Super. Πρόσφατα έκανε μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, να παρουσιάσει μια αποκλειστική συνέντευξη του Νέου Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου. Πολλά συγχαρητήρια.



Νίκος Σιάννας

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά τίποτα δεν τον κρατάει σπίτι. Καθημερινά διασκεδάζει στο αγαπημένο του στέκι στο Room Bar στο Ναύπλιο.








Κατερίνα Δρίτσα


Μια καταξιωμένη επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης εδώ και πολλά χρόνια. Το Atelier Group είναι το κατάστημα που διαθέτει στο Άργος. Στόχο της να ντύνει με ποιοτικά ρούχα, σε καλές τιμές, τις γυναίκες που θέλουν σε κάθε εμφάνιση τους να μην περνούν απαρατήρητες.





Γιώργος Βατουσιάδης

Πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να πετάξει από πάνω του πολλά περιττά κιλά κάνοντας γυμναστική. Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν και ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταφέρει να κάνει το σώμα που θέλει και να τον δούμε σε αγώνες Fitness.







Γιώργος Ξακουστής


Ένας φίλος αλλά και ένας μεγάλος συλλέκτης όπου διαθέτει στην συλλογή του σπάνια ρολόγια και μια μεγάλη γκάμα από μαχαίρια και σπαθιά, αλλά και δυο συλλεκτικές μηχανές, THRUXTON REPLICA STEEVE MC QUEEN MODEL και την DUCATI PAUL SMART που στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο 3.










ΓΕΥΣΗ

Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου στην οδό Πόντου 20 & Μαλαγαρδή (Πλ. Αγ. Γεωργίου στον Κορυδαλλό), να καταπλήξει με την γαστρονομία, τους γευσιγνώστες. Ένα ψητοπωλείο που για βάση έχει την ποιότητα και τις καλές τιμές. Ένας υπέροχος χώρος που θα κατακτήσει της καρδιές όλων όσων θέλουν να γεύονται καθημερινά το καλό ποιοτικό φαγητό .



Ο υπεύθυνος του καταστήματος ΓΕΥΣΗ Αλέξανδρος Καλυβάς έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να ευχαριστήσει τους πάντες. Ευχόμαστε ότι το καλύτερο με γνώμονα πάντα την γεύση και την ποιότητα, και να είναι για πάντα στην κορυφή της ελληνικής γαστρονομίας.




Τάκης Αναστασίου

Εδώ και μερικές μέρες δημιούργησε ένα κατάστημα στην πόλη του Ναυπλίου και συγκεκριμένα στην οδό Άργους 31 .Ένα κατάστημα με είδη γυμναστηρίου αλλά και με συμπληρώματα διατροφής. Eίναι έτοιμο να καλύψει όλες της ανάγκες τον αθλητών και όσων ασχολούνται με το γυμναστήριο, η επωνυμία του είναι FITNEES BAR.




Βασίλης Mπέλμπας

Μπορεί να είναι φοιτητής στην Αθήνα και να έχει πολύ διάβασμα αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει Night Life σε πολλά cafe και Club των Αθηνών.







Μαρίνα Κόλια

Έχει ένα υπερσύγχρονο κομμωτήριο στο Ναύπλιο με σκοπό να δημιουργεί ωραία χτενίσματα και εντυπωσιακά κουρέματα που δύσκολα μπορούν να ξεφύγουν από τα βλέμματα όλων.







Γιώργος Γαλανόπουλος

Στο στρατόπεδο Ναυπλίου παρουσιάστηκε ο Γιώργος Γαλανόπουλος γιος του δημοσιογράφου Γιάννη Γαλανόπουλου και στο τελευταίο επισκεπτήριο η οικογένεια Γαλανόπουλου έσπευσε στο ΚΕΜΧ για τον δουν από κοντά. Πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο να οργανώνει χριστουγεννιάτικο live  με την μπάντα του στο στρατόπεδο δεν επιβεβαιώνεται... 




Και μην ξεχνάτε έρχεται....


Καλή βδομάδα

Για τις Αργολικές Ειδήσεις
ρεπορτάζ Τάκης Μάζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ