ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Νέο Paparazzi τεύχος 3ο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. |
Ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 3ο τεύχος του Paparazzi καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Kάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΔΗ & ΤΑΚΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΦΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΑΡΣΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΡΟΥΛΙΑ & ΑΛΕΞΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΚΡΗ, ΝΙΚΟ ΨΙΧΟΓΙΟ, ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΤΣΕΜΠΕΡΑ, ΧΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΑΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΓΙΩΡΓΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ, Djs ΒΑΣΙΛΗ, ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥΛΟΥ & ΘΟΔΩΡΗ "ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ", ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΠΕΤΡΟ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΡΕΤΣΙΝΑ.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΔΗ & ΤΑΚΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έχουν χάσει κανένα Live στο San Rοcco περιμένουν πως και πως κάθε 2η Πέμπτη να είναι εκεί να διασκεδάσουν με Eελληνικό και Ξένο Έντεχνο Ροck.


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μια από τις πιο καλές δασκάλες Latin , Oriental, Zumba ,αλλά και σε πολλούς Ελληνικούς χορούς στην Αργολίδα.







ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΦΣΤΡΑΤΙΟΥ

Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι στην Ερμιόνη και ο κάθενα τους καταξιωμένος σε ότι κάνει. Η Αθανασία έχει καταστήματα με Αρτοσκευάσματα ενώ ο Παναγιώτης είναι ένας πολύ καλός Μπασκετμπολίστας.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΑΡΣΙΝΟΥ

Μια υπέροχη μητέρα αλλά και μια καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο της διακόσμησης κάνοντας απίστευτους στολισμούς σε γάμους βαπτίσεις αλλά και υπέροχες μπομπονιέρες λαμπάδες όλα χειροποίητα και κατασκευασμένα από την ίδια. Πάντα μοναδικά.





ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ & ΑΛΕΞΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Και οι δυο τους έχουν δώσει το δικό τους στίγμα εδώ και δεκαετίες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στην Αργολίδα. Τι να πω για τους δυο φίλους...απίστευτοι, καταξιωμένοι χαμογελαστοι και έξω καρδιά. Σε όποιο Club εργάζονται κάνουν άνω κάτω το κόσμο και φροντίζουν όλοι να περνούν καλά και να φεύγουν με της καλύτερες αναμνήσεις.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΚΡΗΣ,
ΝΙΚΟΣ ΨΙΧΟΓΙΟΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ

Ανήκουν και οι τρεις στο team του San Rocco Cafe Bar Restoraunt στο Ναύπλιο, όπου υποδέχονται το κόσμο καθημερινά με ένα χαμόγελο.













ΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΠΟΥΛΟΣ

Ένας από τους δυο ιδιοκτήτες του "καφενέ Αλλού  γι’ αλλού" στην πόλη του Ναυπλίου φτιάχνοντας τον καλύτερο Cafe. Άλλωστε χρόνια κάνει αυτήν την δουλειά και είναι από τους καλύτερους.





ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

Εδώ και μερικά χρόνια στο Παράλιο Άστρος έχει ένα από τα ποιο μοναδικά και εξαιρετικά Cafe Bar το Del Mar, Καλοκαίρι και Χειμώνα είναι στο επίκεντρο της περιοχής.



ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 

Δυο πολύ καλοί φίλοι που σε καθημερινή βάση γυμνάζονται στο Γυμναστήριο Champions και στόχο έχουν να κάνουν ένα καλλίγραμμο και εντυπωσιακό σώμα Fitness . Ευχόμαστε να το αποκτήσουν.


Djs ΒΑΣΙΛΗΣ

Εδώ και χρόνια πολλά βάζει φωτιά στα decks του Club όπου εμφανίζεται, παίζοντας τις ποιο καλές ελληνικές επιτυχίες που κυκλοφορούν και ξεσηκώνει τους πάντες.




ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥΛΟΥ & ΘΟΔΩΡΗΣ "ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ"


Και οι δυο τους φανατική θαμώνες του San Rocco στο Ναύπλιο, το έχουν κάνει το δικό τους στέκι και καθημερινά βρίσκονται εκεί.




ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

Πάντα σε κάθετης έξοδο είναι εντυπωσιακή με style και άποψη ,ακολουθεί  πιστά την μόδα.






ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ

Ένας από τους κορυφαίους μπάρμαν στη νυχτερινή διασκέδαση της Αργολίδας , δημιουργεί τα ποιο απίθανα cocktails και σφηνάκια.








ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑΣ

Το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος από την περιοχή του Ναυπλίου, ο λόγος είναι ότι σπουδάζει στο ΤΕΙ Μεσολογγίου Λογιστική. Και εκεί κάνει Night Life στα café & club τις περιοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ