ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

San Rocco η πρόταση του χειμώνα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. |





















 Ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να... κρυώνει και ένας όμορφος χώρος με μια ζεστή κούπα καφέ, ένα γευστικό πιάτο, η ένα ποτήρι κρασί, σε έναν υπέροχο περιβάλλον, ακούγεται ως η ιδανικότερη επιλογή… Στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου, σε ένα παλιό νεοκλασικό κτήριο θα συναντήσετε έναν από τους πιο φιλόξενους χώρους... το San Rocco.

 Οι μουσικές επιλογές, ο καθημερινός καφές εκεί έχει αποκτήσει το δικό του στέκι, το καθαρό ποτό, τα κοκτέιλς, τα σπάνια κρασιά και τα σνάκς του, σε συνδυασμό με την ευγένεια, την ευστροφία και την θαλπωρή του προσωπικού και του ιδιοκτήτη, σ’ αυτό το περιβάλλον, θα σας επιτρέψουν να περάσετε εκεί κάποιες ώρες που σίγουρα θα τις θυμάστε και θα θελήσετε να το επαναλάβετε!
 Μόνη/ος ή με τη συντροφιά σας θα βρείτε τον κατάλληλο χώρο που αναζητάτε. Στο μπάρ ή στα τραπεζάκια θα απολαύσετε αυτό που αποζητάτε. Είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και συχνά φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις με έντεχνη μουσική ελληνική και ξένη (Live) κάθε 2η Πέμπτη βράδυ.
 Σ’ ένα χώρο υψηλής αισθητικής, ταξιδέψτε σε σπάνιες γεύσεις απ’ τη Μεσογειακή και Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, επιλέγοντας κάποιο κρασί από την πλούσια κάβα, (Ροδίτης Ασπρολίθι – Ρούβαλης, Μοσχοφίλερο – Τσέλεπος, Ασύρτικο – Αργυρός, Μαλαγουζιά – Γεροβασιλείου, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο – Κτήμα Θεόπετρα, Ρετσίνα Το δάκρυ του Πεύκου – Τσιλιλλης, Μαντινεία – Τρουπής, Πρόρωγος –Λαφαζάνη, Αρμύρα – Σκούρα, Ορεινός Ήλιος – Σεμέλη, Μελιαστό – Σπυρόπουλος, Φλέβα – Σκούρας) και άλλα πολλά.
Ιδανικός χώρος για όλες τις ηλικίες, για όλες τις ώρες και για όλα τα γούστα. Σας περιμένουν να ζήσετε μοναδικές στιγμές και είναι βέβαιο ότι θα γίνει το καθημερινό σας στέκι.

Δεχτείτε τη συμβουλή μας και δεν θα το μετανιώσετε!

Για τις Αργολικές Ειδήσεις
ρεπορτάζ Τάκης Μάζος





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ