ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ένα διαμάντι κοσμεί την οδό Άργους 7 στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:25:00 μ.μ. |




















To απόγευμα του Σαββάτου  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου cafe MERCATO deli espresso bar.

Εκεί βρέθηκε από νωρίς αρκετός κόσμος για να δει, να δοκιμάσει και να γευτεί τον cafe αλλά και τα πολλά εδέσματα που προσφέρει καθημερινά σε όλο τον κόσμο το MERCATO αλλά και να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες Θανάση Παναγόπουλο και Τάσο Κυριάκου καλές δουλείες.
Την μουσική επιμέλεια στο Party των εγκαινίων την είχε αναλάβει ένας από τους ποιο γνωστούς Dj του Ναυπλίου ο Χρήστος Μακρής.
 Ο φωτογραφικός φακός του PAPARAZZI εντόπισε διάφορους εκπρόσωπους της πόλης του Ναυπλίου όπως τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο τον Διοικητή του στρατοπέδου Ναυπλίου (ΚΕΜΧ) Λεωνίδα Κακαβά και την διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντά αλλά και φίλους από την showbiz .
To νέο δημιούργημα τον ιδιοκτητών υπόσχεται να απογειώσει τις ημέρες και τις νύχτες μας!!! Το Cafe MERCATO μας καλεί να προσθεσούμε και να απολαύσουμε ένα ατέλειωτο ταξίδι στην ποιότητα και στις γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει καθημερινά.
Η δυναμική ομάδα στον χώρο του MERCATO deli espresso bar αποτελείτε από επαγγελματίες που κάνουν το καλύτερο καθημερινά για τους πελάτες του νέου καταστήματος.
Ραντεβού λοιπόν στην οδό Άργους 7 στο Ναύπλιο καθημερινά από το πρωί έως και το βράδυ για ένα νέο ποιοτικό ξεκίνημα!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ