ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

8η Αγωνιστική Α1 Μπάσκετ Ανδρών ΕΣΚΑΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. |




















 Αύριο Σάββατο επιστρέφει το μπάσκετ Α1 ανδρών στην Αργολίδα, αφού οι τέσσερις από τους έξι αγώνες γίνονται στο Νομό.

Στις 17:00 το απόγευμα το Ναύπλιο 2010 θα υποδεχθεί τον Α.Ο Ερμιόνης. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει ακόμη ροζ φύλλο και τα περιθώρια στενεύουν. Η Ερμιόνη, μετά την επικράτηση στην έδρα της επί του ΟΙΑΚΑ, έρχεται με σκοπό να παραμείνει στις 2 ήττες (μία πίσω από την κορυφή) αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα.

Στις 19:00 στο παρκέ θα περάσει η άλλη ομάδα της πόλης, ο Οίακας που θα υποδεχθεί τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων. Ο Οίακας δε μοιάζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού μετρά μόλις 2 νίκες. Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο αγωνίσθηκε χωρίς Μπακόπουλο, Κατσούρη, Φλεβάρη και Κοκκάλα, αφού έπαιξε το ρόλο του προπονητή, μιας και οι Γκόλαντας – Παπακωνσταντίνου δεν μπόρεσαν να μεταβούν στην Ερμιόνη. Ο Τήρωνας από την άλλη, προερχόμενος από «κακή» ήττα εντός έδρας (από Κιάτο) σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει το διπλό.

Την ίδια ώρα, στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο Νέας Κίου, οι Αργονάυτες καλούνται να «δαμάσουν» τα κύματα του Ποσειδώνα. Η Νέα Κίος (χρωστά ένα παιχνίδι με Ερμιόνη) βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία, 3 νίκες – 3 ήττες, χάρη στα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το αντίθετο συμβαίνει στο Λουτράκι αφού μετά τους 2 πρώτους αγώνες, ο Ποσειδώνας μοιάζει να έχασε την «τρίαινά του» αφού μετρά 5 συνεχόμενες ήττες. Εύκολα ή δύσκολα οι αργοναύτες αναμένεται να περάσουν σε θετικό πρόσημο νικών.

Επίσης στις 19:00 στο κλειστό της Ερμιόνης, το πρωτοπόρο Κρανίδι θα αντιμετωπίσει τη «θετική έκπληξη» του φετινού πρωταθλήματος ΑΠΟ Μεθάνων. Οι «μπορντό», από τη δεύτερη θέση έχουν την ευκαιρία – πρόκληση να «χτυπήσουν» την καλύτερη άμυνα μέσα στο σπίτι της. Το Κρανίδι, ομάδα σκληρή με αμυντικούς προσανατολισμούς, καλείται να ξεπεράσει το «σκόπελο» των Μεθάνων και να συνεχίσει το δρόμο του προς τη Γ΄ Εθνική.

Στην Κορινθία τώρα, ο έτερος συγκάτοικος του ρετιρέ της βαθμολογίας Άρατος, θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα. Μετά το «επεισοδιακό» διπλό μέσα στους Αγίους Θεοδώρους, δε θα χαλαρώσει ειδικά εντός έδρας και έχοντας να αντιμετωπίσει τον πρώτο σκόρερ Κρασαδάκη αλλά και μια ομάδα με νεανικό ενθουσιασμό. Το Λέχαιο, δεν έχει τίποτα να χάσει από το παιχνίδι. Αναμένεται ανοιχτό ματς με μεγάλο σκορ που «γέρνει» προς τον άσσο. Στις 17:00 το παιχνίδι αυτό.

Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, γίνεται στις 19:00 όπου ο ΚΑΟΚ Παλαίμωνας θα αντιμετωπίσει το «γειτονικό» του Ξυλόκαστρο. Με μάτια και αυτιά σε Κιάτο και Ερμιόνη οι γηπεδούχοι δεν αναμένεται να κάνουν «γκέλα» αφού πρέπει πάσει θυσία να μείνει κοντά και κάποια στιγμή να προσπεράσει. Σχεδόν τα ίδια ισχύουν για το Ξυλόκαστρο που έχοντας μία νίκη, έχει το νου του στο Ναύπλιο 2010. Κάνοντας βέβαια δεύτερη φτάνουν Οίακα και Λουτράκι.

Καλή επιτυχία στις ομάδες και καλή θέαση σε όσους επισκεφτούν τα γήπεδα.

Τάκης Παπακωνσταντίνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ