ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

BARAONDA CLUB...και οι νύχτες αλλάζουν μορφή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. |




















 Ακριβώς στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου βρίσκεται το BARAONDA CLUB. Δημιουργήθηκε με μεράκι και σκοπό να προσθέσει μια καινούρια πρόταση στο χώρο της διασκέδασης και να ανεβάσει... την θερμοκρασία στα ύψη τις κρύες νύχτες του χειμώνα.





















Η υποδοχή, «πάντοτε ευγενέστατη, αλλά αυστηρή εκεί που χρειάζεται», αποδεικνύεται αρκετά πιο αβρή από τη φήμη της, ενώ στο εσωτερικό του club η πολυτέλεια χτυπάει κόκκινο – κυριολεκτικά και μεταφορικά, γεμάτο με μπαρόκ σαλονάκια και chesterfield καναπέδες, τυλιγμένο με βελούδινες κουρτίνες, και φωτισμένο από μαξιμαλιστικούς πολυελαίους, αποπνέει την πολυτέλεια και το class που θα σε κάνουν να προσέξεις την εμφάνισή σου λίγο παραπάνω.

























Δεν χρειάζεται όμως να το παρακάνεις, όταν το κέφι ανάψει,  τα φώτα παίρνουν διάφορα χρώματα και σε ένα μεγάλο χώρο μπορείς να χορέψεις και να απολαύσεις την Best μουσική των Djs.
Είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για να διασκεδάσει κανείς στο πιο best  περιβάλλον. Η έκφραση μονότονα βράδια διασκεδάσης στο BARAONDA CLUB δεν υπάρχει γιατί σχεδόν κάθε εβδομάδα δημιουργεί ξεχωριστές βραδιές με τα πιο IN PARTY.
Αν δεν του έχετε κάνει επίσκεψη έως σήμερα αξίζει το κόπο να του ρίξετε μια ματιά και το σίγουρο είναι ότι θα σας κατακτήσει.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ