ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

"COLOSSEUM Live" Το Αστέρι της Νύχτας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. |




















 Από της αρχές του χειμώνα το κέντρο διασκεδάσεως "COLOSSEUM Live" δίνει το στίγμα του στην νυχτερινή διασκέδαση της Αργολίδας. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στις υπηρεσίες και στο φιλόξενο περιβάλλον, απέκτησε τον σεβασμό και την αναγνώριση του κόσμου θέτοντας νέα στάνταρ στον χώρο της διασκέδασης.
Ένας χώρος με υψηλή αισθητική, διακριτική πολυτέλεια, άριστη ποιότητα και άρτια υποδομή με πολύ καλή εξυπηρέτηση και εκλεκτά ποτά.
Το "COLOSSEUM Live" αποτελεί όνομα συνώνυμο της διασκέδασης, έχοντας μαζί του μεγάλους καλλιτέχνες όπως τον Χρήστο Σαρλάνη , την Εύη Λύρα, την Τζένη Μακράμ, τον Αλέξανδρο Σιγάλα και την Έλενα Βαρσαμή.
Πάνω απ' όλα όμως, οι πιο σημαντικές στιγμές για εσάς είναι εξίσου οι πιο σημαντικές και για την επιχείρηση, αλλά και για το προσωπικό .Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη ζωή σας, αφού πλέον θα μείνει στην καρδία σας και σίγουρα θα γίνει το στέκι σας.
Όλοι όσοι ψάχνουν την αυθεντική, ποιοτική και ξέφρενη διασκέδαση, την βρίσκουν πλέων στο μοναδικό περιβάλλον του "COLOSSEUM Live" που βρίσκεται στην οδό Πυργέλας 7 στο Άργος. 
Όλοι μπορούν να χορέψουν και να περάσουν καλά τις εορταστικές ημέρες, έως την ανατολή του ηλίου γιατί μέχρι τότε κρατά η διασκέδαση στο "COLOSSEUM Live",  η ιδανική επιλογή για αξέχαστες μελωδικές βραδείες. Για Reserve τηλ: 6945 700 468



















ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ