ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Νέο Paparazzi 4o

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. |
Με καθυστέρηση δυο ημερών (λόγω των εκτάκτων γεγονότων) ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 4ο τεύχος του Paparazzi καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Kάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: Αντώνη Αγγελόπουλο, Αντώνη Ψίλα, Βαγγέλη Μπουγιώτη, Βασίλη Δημόπουλο, Βασίλη Σκόρδο, Δημήτρη Ευσταθιάδη, Δημήτρη Φλέτζερη, Γιάννη Χρονόπουλο, Γιώργο Τζαίδα, Κωνσταντίνο Καραχάλιο, Μαριφαίη Μπολόση, Μιχάλη Ντόκο, Νίκο Κανέλη, Χρήστο Μπακάλη, Νίκο Τσάφο.


Αντώνης Αγγελόπουλος

Ένας φίλος από τα παλιά που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή διασκέδαση του Άργους. Τώρα ποια έχει ένα από τα ποιο καλά αρτοποιεία στο Άργος.






Αντώνης Ψίλας

Ο ερχομός του πάλι στην πόλη του Ναυπλίου με το νέο του επάγγελμα ως διαφημιστής , του ευχόμαστε καλή επιτυχία.







Βαγγέλης Μπουγιώτης

Ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους φωτορεπόρτερ της Αργολίδας, και επίσης ένας δάσκαλος στην φωτογραφία.



Βασίλης Δημόπουλος

Μπορεί φέτος να κατέβηκε σε αγώνες Bodybuilding και να μην πήρε κάποιο τίτλο, αλλά δεν το βάζει κάτω και το Μάιο θα χτυπήσει πρωτιά, ευχόμαστε τα καλύτερα. 





Βασίλης Σκόρδος

Τρελός όπως πάντα, τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτή η φωτογραφία, αν και δεν γνωρίζω υποψιάζομαι ότι παριστάνει τον ΝΕΡΟΧΙΤΗ χαχα







Δημήτρης Ευσταθιάδης

Ένας μαχόμενος εδώ και δεκαετίες Cameraman στην τηλεόραση του Tv Super. Tρέχει καθημερινά να βγάλει την είδηση σε πρώτο πλάνο!!!








Δημήτρης Φλέτζερης

Μπορεί εδώ και κάποια χρόνια να ζει λίγο ποιο έξω από την Λαμία , αλλά η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του το Άργος δεν ξεχνιέται, όπως και για την δεύτερη, τη μουσική,  παίρνοντας φωτιά τα πλατό.




Γιάννης Χρονόπουλος

Ο ποιο εξυπηρετικός και καλοσυνάτος σερβιτόρος στο καφέ Κοντογιώρος στο Ναύπλιο.








Γιώργος Τζάιδας

Ένας καθαρά επαγγελματίας Μετρ και πολύ καλός γνώστης του επαγγέλματος. Εδώ και χρόνια είναι στο Pantazis Royal .






Κωνσταντίνος Καραχάλιος

Μπορεί να μην κάνει πολύ Night Life στην Αργολίδα αλλά…. Βγαίνει και Αθήνα.






Μαριφαίη Μπολόση 

Δεν ήταν δυνατόν να λείψει από το Μokum που ήταν καλεσμένος ο Πασχάλης, ιδού και η απόδειξη,  μια φωτογραφία 1000 λέξεις.






Μιχάλης Ντόκος

Συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους D j εδώ στην Αργολίδα, σε κάθε Club που παίζει μουσική γίνεται οοοο χαμός …όλη στον αέρα.








Νίκος Κανέλης 

Πρόσφατα τελείωσε την στρατιωτική του θητεία και συνεχίζει της σπουδές του στην Πάτρα, ως Μηχανικός Έργων Υποδομών.








Χρήστος Μπακάλης 

Σχεδόν καθημερινά χειμώνα καλοκαιρί, τον βλέπουμε στο δρόμο με ένα κατακόκκινο scooter να κάνει βέβαια και τις τρέλες του καθότι ευχάριστος και χαμογελαστός.





Νίκος Τσάφος 

Φίλος χρόνια πολλά, αλλά και ένα από τους καλύτερους γραφίστες της Πελοποννήσου, όσο για της ιδέες του και τις σκέψεις του τις κάνει πράξη δημιουργώντας μια τέλεια αφίσα η ένα πρωτοποριακό λογότυπο μιας εταιρίας η ενός καταστήματος.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ