ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Paparazzi 6o

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 6ο τεύχος του Paparazzi καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. 

Αυτή την εβδομάδα διαβάστε για τους: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ – ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΓΡΕ – ΛΙΤΣΑ ΠΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΡΜΑΚΑ & ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΩΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΙΑ - ΝΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΣΚΑΝΗ, ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙΑ, 
ΤΑΚΗ ΓΚΙΚΑ, ΤΑΣΟ ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΑΒΕΛΑ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΡΟΝΤΗΡΗ, ΕΥΗ ΛΥΡΑ, ΛΙΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΙΝΟ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΤΑΚΗ ΜΠΑΒΕΛΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΡΛΑΝΗ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΡΕΣ – ΛΙΤΣΑ ΠΟΥΡΟΥ

Είναι το team του καταστήματος Ν.R.G. SPORTS CASUAL ΔΑΓΡΕΣ στην οδό Άργους 46 στο Ναύπλιο. Είναι εκεί και σας περιμένουν να σας ντύσουν της φετινές γιορτές με επώνυμα και ποιοτικά ρούχα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Δυο πολύ καλοί φίλοι και συναθλητές στο bodybuilding και γυμνάζονται καθημερνά με σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο CHAMPIONS  στο Ναύπλιο.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δυο πολύ καλά φιλαράκια έχουν το δικό τους στέκι για cafe και για να δουν μπάλα μέσο NOVA & ΟΤΕSPORTS . Πάντα στο καφενέ στην ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΛΟΥ ΓΙΑ’ΛΟΥ στο Ναύπλιο.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

Έχει στον δρόμο από Άργος προς Νέας Κιο ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στο οποίο τοποθετεί και υγραεριοκίνηση σε όλα τα αυτοκίνητα. Άλλωστε ο κύριος Κωστάκης διακρίνετε για την επαγγελματική του κατάρτιση και την τελειότητα στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και πολλά χρόνια.




ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΣΚΑΝΗ

Η καλύτερη αθλήτρια στο γυναικείο bodybuilding ολης της Πελοποννήσου η οποία έχει κατακτήση πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Τον τελευταίο καιρό ασχολείται πολύ με τον τζόγο και το στοίχημα, αλλά το καλύτερο στοίχημα το κέρδισε και σε λίγο καιρό θα το έχει στην αγκαλιά του γιατί... πρόκειται να γίνει μπαμπάς.




ΤΑΚΗΣ ΓΚΙΚΑΣ

Εδώ τα νέα είναι πολύ ευχάριστα διότι σε λίγες μέρες ανοίγει στο Άργος έναν πολυχώρο με το όνομα DELUX







ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗΣ

Ο ποιος γνωστός Έλληνας αθλητής σε όλον τον κόσμο, ο οποίος επάξια έχει κατακτήσει πολλούς αγώνες στο ελληνικό και παγκόσμιο αθλητικό bodybuilding. Και όλη η Αργολιδείς αθλητές είναι περήφανοι για αυτόν και τον θεωρούν πρότυπο τους.






ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΒΕΛΑΣ

Έχει στην κατοχή του έναν από τους ποιο καλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην πόλη του Ναυπλίου τον STAR FM,  ο οποίος εκπέμπει στους 92.9 με ελληνικές και ξένες επιτυχίες αλλά και παράλληλα με πολλές και εξαιρετικές ραδιοφωνικές εκπομπές κατά την διάρκεια της ημέρας .




ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΗΣ 

Ο ποιο σταθερός και με διάρκεια αθλητής του bodybuilding που εδώ και πολλές δεκαετίες γυμνάζεται καθημερινά 2 ώρες πάντα στο γυμναστήριο CHAMPIONS στο Ναύπλιο.






ΕΥΗ ΛΥΡΑ

Από τις ποιο καλές φωνές στο χώρο του τραγουδιού η οποία τον τελευταίο καιρό διασκεδάζει το κόσμο της Αργολίδας στο COLOSSEUM LIVE στην πόλη του Άργους .






ΛΙΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Σε λίγο καιρό ξεκινά το μεταπτυχιακό της στην Μετεωρολογία και κυρίως στην ερευνητική που είναι όνειρο ζωής για αυτήν. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορα στην TV να μας λέει  τον καιρό.







ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Ανήκει στο προσωπικό του COLOSSEUM LIVE στο Άργος και σε λίγο χρονικό διάστημα και σε ένα νέο Bar που ανοίγει στο Ναύπλιο.







ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΒΕΛΑΣ

Σαν guest Dj και περισσότερο για την καλοκαιρινή περίοδο θα βλέπουμε τον Dj Τάκη Μπαβέλα αφού οι προσδοκίες του σε άλλα επαγγέλματα είναι μεγαλύτερες .Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην νέα του πορεία.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΛΑΝΗΣ

Μετά από αρκετά χρόνια ήρθε και πάλι στην Αργολίδα και διασκεδάζει με της μεγάλες του επιτυχίες το κόσμο της Αργολίδας στο COLOSSEUM LIVE κάθε Σάββατο με ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο που ξεσηκώνει κόσμο και η πίστα παίρνει φωτιά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ