ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτή γεύσεων στο San Rocco (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. |
Σ’ ένα εντυπωσιακό κλασικό κτίριο, χτισμένο με σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση του Nαυπλίου, απολαύστε τον καφέ το πρωινό σας το δείπνο σας ή το ποτό σας καθημερινά σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον με θέα το Μπούρτζι και το λιμάνι της πόλης από τις πρώτες πρωινές ώρες.










Καφέ, ποτό, γεύματα, κρύα πιάτα, πίτσα και αν επιθυμείτε ένα καλό δείπνο, η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά. Σήμερα σαν δείχνουμε ένα μέρος από το MENU, Μπουκέτο Σαλατικών, Κοτοροδέλες με σάλτσα Πορτοκάλι ,Τηγανιά με απάκι, Πένες San Rocco, Εύθυμο Χοίρο, Pizza Μαργαρίτα Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί.










Μπορείτε να βρείτε και άλλες γεύσεις στο San Rocco ενω για τους αναποφάσιστους καλοφαγάδες, καθημερινά προτείνεται πιάτο ημέρας.









Ταξιδέψτε σε σπάνιες γεύσεις απ’ τη μεσογειακή και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, επιλέγοντας κάποιο κρασί από την πλούσια κάβα του San Rocco. Ο πελάτης έχει την ευχέρεια στην επιλογή του κρασιού από 70 ετικέτες ελληνικών οίνων, αλλά και του εξωτερικού.
Το San Rocco είναι ένας χώρος πραγματικά οικείος, όπου κυριαρχεί το ξύλο, η διακόσμησή του θυμίζει έντονα γαλλικό bistro και είναι το ιδανικό μέρος για συζήτηση με φίλους και συνεργάτες.
Δε χρειάζεται να είστε γευσιγνώστης για να το επισκεφτείτε, αρκεί να αναζητάτε την ποιότητα στον καφέ, την διασκέδαση, το καλό και ποιοτικό φαγητό και να είσαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα μέρος από την ζωή σας κατακτώντας την καρδιά σας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ