ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αρχαιρεσίες και κοπή πίτας στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. |




















Αγαπητά μέλη και Αγαπητοί φίλοι,

Το Δ.Σ. του συλλόγου σας ενημερώνει, πως την Κυριακή 26/01/2014 και ώρα 16:00 – 18:00μμ. θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, για την περίοδο 2014-2017 και εκλογή Νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χώρο του συλλόγου (Αχ Παράσχου 4 - Πρόνοια Ναυπλίου).

Αποβλέποντας στην ανανέωση του Δ.Σ. του συλλόγου, παρακαλούμε όσα από τα μέλη αλλά και μη μέλη που επιθυμούν να γίνουν, αναγνωρίζουν την προσφορά του συλλόγου προς την πόλη και διαθέτουν ελάχιστο χρόνο, να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. (έως την Τετάρτη 22/01/14), προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίσει την μέχρι σήμερα αξιόλογη προσφορά του. Γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε περιορισμένο χρόνο, πιστεύουμε ότι μπορούμε, αλληλέγγυοι να πράξουμε πολιτιστικό και κοινωνικό έργο, ανοίγοντας μία ΠΥΛΗ ΦΩΤΟΣ στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Μετά το πέρας των εκλογών θα ακολουθήσει η κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας, Όποιος θέλει μπορεί να φέρει κάτι (γλυκό, φαγητό, ποτό) έτσι ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Σας περιμένουμε,

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του συλλόγου

                Η Πρόεδρος                                            Ο Αντιπρόεδρος
Αποστολοπούλου-Σταυρουλάκη                        Καρούτζος Βαγγέλης
                 Χριστίνα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ