ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κόκκινο χτύπησε η διασκέδαση σε Ναύπλιο και Άργος τις μέρες των εορτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. |






















 Η αυλαία των εορτών έπεσε και ο κόσμος της Αργολίδας αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής τίμησαν όλα τα κέντρα διασκέδασης τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς . Οι επιλογές ήταν πάρα πολλές, ενώ πάρτι και άλλες εκπλήξεις προσέλκυσαν κόσμο στα κέντρα διασκεδάσεως καθώς οι εορτές ήταν μια μοναδική ευκαιρία να ξεφύγουμε όλοι από τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης. Ο φακός του Pararazzi εισχώρησε στα Top club και Bar της περιοχής και κατέγραψε στιγμές κεφιού.

 BARAONDA club ένα ξεχωριστός και μοναδικός προορισμός στην πόλη του Ναυπλίου. Ένας διαμορφωμένος χώρος στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Όλο το προσωπικό και ο D.J έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα πάρτι που διοργανώθηκαν σε αυτό.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ LIVE για τους λάτρεις της Ελληνικής μουσικής. Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και η όρεξη για γλέντι και χορό με quest star τον Σπύρο Βρετό, σηματοδότησε τις φετινές εορτές μέχρι τις πρωινές ώρες.
KRAL BAR ήταν η έκπληξη στις εορταστικές ημέρες για την πόλη του Ναυπλίου, ένα ξεχωριστός χώρος που δημιουργήθηκε για να διασκεδάσει την απαιτητική νεολαία.
COLOSSEUM LIVE ήταν ο κυρίαρχος της Ελληνικής νυχτερινής διασκέδασης για την πόλη του Άργους.Χαρακτηριστικές σκηνές ήταν ο χορός πάνω στα τραπέζια. Όλο το προσωπικό του κέντρου  και η διεύθυνση ευχαριστούν τον κόσμο για την προτίμηση που τους έδειξαν.
DIVERSO BAR στο Άργος, ένα BAR που ξέρει τι ζητάει η νεολαία και πώς να διασκεδάζει. Οι ιδιοκτήτες του DIVERSO έκαναν την έκπληξη με τα περίφημα πάρτι που διοργάνωσαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ