ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Paparazzi 11o

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος και αυτή την εβδομάδα στο 11ο ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi των Αργολικών Ειδήσεων, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ.
COLOSSEUM LIVE
Αυτό είναι το νέο σχήμα για νύχτες γεμάτες διασκέδαση έως τις πρώτες πρωινές ώρες με τις καλύτερες φωνές
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΛΙΓΛΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ
Μπορεί να λέμε κρίση οικονομική ότι περνάμε, αλλά τα παϊδάκια δεν λείπουν από τι σχάρα καλοφάγωτα χα χα... 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ
Κάνει τις ποιο ωραίες επιλογές σε τραγούδια μέσα στο Facebook.
AΝΤΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ένας από τους ποιο παλιούς μουσικούς παραγωγούς του ραδιοφώνου αλλά και D.J στην Αργολίδα, ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα με αξέχαστες βραδιές σε διάφορα club  και σε λίγες μέρες θα τον ακούσουμε να παίζει μουσική στην πόλη του Άργους . Έτσι απλά να μας θυμίσει παλιές καλές εποχές
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
Έχει τα καλύτερα Restorand στην Αργολίδα, άλλωστε ο κ. Πανταζής φημίζεται για την καθαριότητα και την σχολαστικότητα του στον χώρο στης εστίασης εδώ και πολλές δεκαετίες, για αυτό ο κόσμος όλος είναι πάντα δίπλα του σε ότι και αν κάνει. 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτά τα δυο τρελόπαιδα τα συναντάμε από πέμπτη έως και Κυριακή στο ROOM bar και κάνουν ένα μαγαζί άνω κάτω, πάντα με χαμόγελο,κέφι και ζωντάνια. 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΤΗΣ
Πέρα από το ότι είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών, είναι και από τους καλύτερους εκπαιδευτές σκύλων στην Ελλάδα. Το όνομά του φημισμένο σε όλο τον κόσμο. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε με έναν πολύ καλά εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας Μαλινουά 
ΒΙΒΙΑΝ ΠΑΝΟΥΣΗ
Πάντα καλοντυμένη και προσεγμένη έως την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε της εμφάνιση!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Στο κομμωτήριο που διαθέτει στην οδό Άργους παρουσιάζει της νέες τάσης της μόδας σε αντρικό, γυναικείο κούρεμα και χτένισμα  Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ένας ακούραστος και μάχιμος ρεπόρτερ καθημερινά τρέχει για τις είδησεις
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ
Μπορεί να μην τον βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά χαρίζει όμορφες βραδιές σε club παίζοντας μουσική ως D.j αλλά κάνει και μια πολύ καλή ραδιοφωνική εκπομπή στον Must Fm 97 με τίτλο "Εκπομπή χωρίς όνομα"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΓΚΟΣ
Ένας Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηναίων ο οποίος καθημερινά τρέχει να λύσει τα όποια προβλήματα των δημοτών αλλά, προλαβαίνει και δίνει το παρών σε πολλές εκδηλώσεις. Πραγματικά ακούραστος μπράβο του.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΗ
Μπορεί να έχει αποχωριστεί την αγαπημένη της πόλη το Ναύπλιο και να είναι στην Αμερική αλλά η σκέψη της είναι καθημερινά εδώ και με την πρώτη ευκαιρία έρχεται αμέσως στην Ελλάδα και το Ναύπλιο.
ΕΥΑ ΛΥΜΠΕΡΗ, ΛΥΔΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ
Είναι δυο πολύ καλές φίλες αλλά και συνεργάτιδες στο Room bar όπου ξεσηκώνουν τον κόσμο να διασκεδάσει και να χορέψει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ
Ένας αξιολάτρευτος φίλος και καλός τραγουδιστής που για 3 συνεχόμενα χρόνια ήταν στην Αργολίδα και μας διασκέδαζε με τα τραγούδια του. Εδώ στην φωτογραφία μαζί με τον φίλο του και ίνδαλμα του Τόλη Βοσκόπουλο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΑΣ
Καθημερινά και μέσα από το διαδικτυακό χαρίζει απλόχερα της γνώσεις του στην μαγειρική , δίνοντας συνταγές με πεντανόστιμα εδέσματα, γλυκά ή φαγητά 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
Διαθέτει στο Άργος ένα κατάστημα που βρίσκει κανείς εκεί τα πάντα για μαστορέματα αλλά και ότι χρειάζεται ένα σπίτι και όχι μόνο, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Όταν δεν έχουν υποχρεώσεις στα πανεπιστήμια που σπουδάζουν έρχονται στο Ναύπλιο και στο αγαπημένο τους στέκι για να διασκεδάσουν έως το πρωί και αυτό δεν είναι άλλο από το KRAL bar
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
Καθημερινά τον ακούμε 18:00 -20:00 στον Star Fm 92,9 ο οποίος παρουσιάζει όλες της Ελληνικές επιτυχίες που κυκλοφορούν, πάντα σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΡΙΤΣΑ
Στο κατάστημα της στην πόλη του Άργους (ATELIER GROUP)έχει μεγάλες εκπτώσεις από 25% έως 65% και δίνει την ευκαιρία σε όλες της γυναίκες να φορούν επώνυμα και ποιοτικά ρούχα για κάθε τους εμφάνιση.
ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
Το νέο πρόσωπο,  στο νέο πρόγραμμα στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ Live στο Άργος.  Μια τραγουδίστρια η οποία θα αφήσει το δικό της στίγμα στην διασκέδαση με τα πλούσια φωνητικά της προσόντα.
ΝΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Πατέρας και κόρη μοιάζουν καταπληκτικά άλλωστε ο Δημήτρης καμαρώνει που έχει μια πανέμορφη κόρη και ένα καλό παιδί.
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
Εδώ και πολλά χρόνια την έχει μαγνητίσει ο αθλητισμός και τα βάρη. Έχει καταφέρει να χτίσει ένα πανέμορφο σώμα, ευχόμαστε να την δούμε και σε αγώνες bodybuilding. 
ΡΑΝΙΑ ΤΕΚΟΥ
Μετά το x factor και τις μεγάλες αθηναϊκές πίστες τώρα έχουμε την χαρά να την απολαμβάνουμε στο Colosseum live κάθε Σάββατο
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ
Είναι το πρόσωπο και μοντέλο που παρουσιάζει με εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό της νέες τάσεις τις μόδας που προτείνει το κατάστημα Capitol στο Άργος 

ΤΑΚΗΣ ΜΑΖΟΣ
Από καρδίας θέλω να ευχαριστήσω όλου σας για τα χιλιάδες κλικ που κάνετε καθημερινά σε ότι έχει να κάνει με την διασκέδαση αλλά και με το Paparazzi που ανεβάζουμε στις Αργολικές Ειδήσεις, σας ευχαριστώ πολύ και τα καλύτερα έρχονται.
ΤΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Πάντα πρωτοπορεί σε ότι και αν κάνει επαγγελματικά στην πόλη του Ναυπλίου. Στο Mercato Café που έχει μαζί με τον Θανάση Παναγόπουλο στην οδό Άργους έχει πολλά εδέσματα για όλους τους γευσιγνώστες που αναζητούν ποιότητα και γεύση.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
Μεγάλες εκπτώσεις στην τιμή και όχι στην ποιότητα κάνει στο κατάστημα του στο Ναύπλιο σε όλα τα επώνυμα ρούχα. Χτυπήστε τα όλα.
ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
Πολύ προσεγμένη και καλοντυμένη με style και άποψη σε κάθε της έξοδο προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.
ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αργολίδα να προκαλέσει πανικό. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες, για το πότε και που θα εμφανιστεί.. να είσαστε σε ετοιμότητα όλοι!!!











ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ