ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Paparazzi 9o - Καλωσορίζουμε το 2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος αυτή την εβδομάδα στο 9ο τεύχος του Paparazzi και το πρώτο του νέου έτους, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Kάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ αποκλειστικά και μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

Εντυπωσίασε της εορτές τον Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην είσοδο τοu KRAL bar στο Ναύπλιο, με την ευγένεια της αλλά και με την ομορφιά της!!!






ΑΝΝΑ ΜΑΝΤΑ

Την έχει κερδίσει η πολιτική και στην επόμενες εκλογές θα την ξαναδούμε υποψήφια ως Περιφερικός Σύμβουλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μάχιμη σε ότι και να κάνει και σίγουρα θα τα καταφέρει και εκεί





ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΝ, ΒΙΒΙΑΝ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Μια  παρέα γεμάτη τρέλα, που όταν βγαίνουν έξω διασκεδάζουν απίστευτα,  χορεύοντας και σκορπίζοντας αφάνταστο κέφι.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αν και έχει τελειώσει την Γεωπονική σχολή πάντα έχει χρόνο να δουλεύει τα βράδια στα Club.Τώρα είναι στην είσοδο του KRAL bar στο Ναύπλιο και υποδέχεται το κόσμο που θέλει να διασκεδάσει πραγματικά και τους εύχεται τα καλύτερα.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Δεν ήταν δυνατόν να κατέβει στην πόλη του Ναυπλίου και να μην περάσει από το ΜERCATO στην οδό Άργους. Μην ξεχνάμε ο ένας ιδιοκτήτης του cafe,  o Θανάσης Παναγόπουλος είναι πολλά χρόνια φίλος του.





ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ

Τους βρήκαμε να διασκεδάζουν στο Ναύπλιο και τους αποθανατίσαμε σε μια φωτογραφία .



ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΖΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΜΕΡΖΙΩΤΗ

Πολλά χρόνια φίλες και τώρα τις εορτές έβγαιναν και διασκέδαζαν μαζί σε διάφορα μπαράκια της περιοχής.






ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τον τελευταίο καιρό δεν κάνει πολλές εξορμήσεις στην νυχτερινή διασκέδαση αλλά όταν αποφασίζει να βγει του δίνει και καταλαβαίνει. Στην φωτογραφία που τον βλέπουμε είναι όταν γυρίζει στο σπίτι μετά από έξαλλο Night Life χορεύοντας στο δρόμο μια ζεμπεκιά.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ

Καθημερινά είναι στο αγαπημένο του στέκι, στο DELUXE στο Άργος, παίζοντας μπιλιάρδο και πίνοντας cafe σε έναν πολύ χώρο για όλες της ώρες.








ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΛΕΠΑΚΗΣ

Δυο καλοί φίλοι αλλά και δυο καλοί συνεργάτες οι οποίοι είναι στην είσοδο του KRAL bar στο Ναύπλιο ως οικοδεσπότες .






ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ

Ένας από τους ποιο καλούς και διαχρονικούς Dj στην Αργολίδα, ο οποίος έχει δώσει το δικό του στίγμα στο χώρο της μουσικής και της διασκέδασης μάλιστα είναι αγαπητός από πολύ κόσμο.







ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΝΕΛΗ

Πολλές ευχές να της στείλουμε μέσα από το Paparazzi για τα γενέθλιά της που είχε λίγες ώρες πριν. Ηappy birthday με πολλά χαμόγελα.





ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Τον συναντάμε στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ Live στο Άργος και ως τρελός barman κάνει τα δικά του μαγικά κόλπα δημιουργώντας απίστευτα cocktails.







ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ,  ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Τρεις μέρες πριν ως χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στην παραλία της Καραθώνας και μάλιστα στον βυθό της θάλασσας, βρήκε κανείς το φλουρί η όχι; δεν μάθαμε κάτι ακόμα!!!


ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ

Είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο KRAL bar στο Ναύπλιο , αλλά σύντομα θα αφήσει το κομμάτι της νυχτερινής δουλειάς (club – bar) πίσω του, διότι θα ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτική. Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει  όλοι οι φίλοι του είμαστε δίπλα του.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,  ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΣ

Η δυο θεότρελοι Βarman και ο Dj Μάριος κάνουν το KRAL bar άνω κάτω, ανεβάζοντας το κέφι και την αδρεναλίνη στα ύψη.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΤΣΑΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΚΡΕΤΑ ΔΙΒΟΛΗ

Αυτά τα τρελόπαιδα καιρό είχαμε να τα συναντήσουμε σε νυχτερινη τους έξοδο στο Ναυπλίο, έκαναν όμως Ντου τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και διασκέδαζαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΡΛΟΥΚΗΣ

Τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει ένα νέο χόμπι το οποίο είναι τα Tatoo και έχει κάνει πάνω στο σώμα του πολλά, μάλιστα κάθε ένα από αυτά έχει την δική του ιστορία.






ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι μια από τις ποιο όμορφες παρουσίες στον πολυχώρο του DELUXE στην πόλη του Άργους, η όποια είναι πασαδόρος και φτιάχνει τον καλύτερο cafe.







ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΙΔΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΓΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,  ΠΗΓΗ ΚΟΝΙΔΑ

4 κολλητές φίλες που τις εορταστικές μέρες κάθε βράδυ ήταν στο KRAL bar χορεύοντας και διασκεδάζοντας. Με τις χορευτικές τους φιγούρες που έκαναν συγκέντρωσαν όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω τους .


ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΟΣ

Ο ποιο καλός τραγουδιστής με την ποιο υπέροχη φωνή που έχει περάσει ποτέ από την Αργολίδα .Έκανε μερικές εμφανίσεις στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ live και βέβαια στο νέο πρόγραμμα που ετοιμάστηκε είναι μέσα και ο Σπύρος.






ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ 

Είναι ο ιδιοκτήτης του KRAL bar στο Ναύπλιο ο οποίος δημιουργησε αυτή την ξεχωριστή και πολύ καλή επιλογή στην νυχτερινή ζωή της Αργολίδας, δημιουργώντας ένα φανταστικό χώρο διασκέδασης με την επωνυμία KRAL bar. Λόγο οικονομικής κρίσης δεν το έβαλε κάτω και θέλησε να διασκεδάσει τη νεολαία της περιοχής όπου και αυτή τον τίμησε γεμίζοντας ασφυκτικά το Bar.


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ,  ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Τα φιλαράκια αυτά είχαν καιρό να τα πουν λόγω σπουδών, και βρέθηκαν της εορταστικές μέρες και πάλι μαζί.



TΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥΣ,  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

Η δυο πρώτοι είναι οι ιδιοκτήτες του MERCATO espresso cafe στην οδό Άργους και ο Δήμαρχος τους τίμησε με την παρουσία του, την ημέρα τον εγκαινίων του MERCATO. Mε την ευκαιρία αυτή να ευχηθούμε και εμείς καλές δουλείες.


ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΒΕΛΑΣ,  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΟΖΑΙΤΗΣ

Έτσι πέρασαν στην Ζάκυνθο της εορταστικές μέρες τα φιλαράκια λόγο κρίσης!!! Αν περίσσεψε τίποτα εδώ είμαστε παιδιά στείλτε τίποτα!!!





Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ KRAL BAR


TΖΕΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μια ευγενέστατη και πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο MERCATO espresso cafe, που με το χαμόγελό της σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που θα την αντικρίσεις .





ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΣΩΤΟΣ

Ο Χρήστος είναι το νέο πρόσωπο που εντάχτηκε το τιμ του Baraonda Club ως υπεύθυνος ασφαλείας .Ενώ ο Βαγγέλης συνεχίζει να τρελαίνει τον κόσμο με την πολύ καλή μουσική που παίζει ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Star Fm αλλά και ως Dj σε διάφορα Club.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Η αξία του ως Dj αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Star Fm είναι σαν το παλιό καλό κρασί όσο περνά ο καιρός τόσο ποιο πολύ ωριμάζει και γίνετε ανεκτίμητο.






ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΛΗ,  ΑΝΑΤΣΑΣΙΑ ΡΟΥΜΠΟΥ

Όπου και αν πηγαίνουν όπου και αν εμφανίζονται πάντα κλέβουν με την ομορφιά τους την παράσταση, καθότι και οι δυο είναι υπέροχες παρουσίες.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ