ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Τα Party που αγαπήθηκαν και καθιερώθηκαν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Room bar (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. |

























 Με τα Party που καθιέρωσε το Room bar στην πόλη του Ναυπλίου γινόμαστε μια παρέα και διασκεδάζουμε έως το πρωί. Είναι μια νότα ζωντάνιας για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και των προβλημάτων.
Την παρασκευή καθιερώθηκε το The Bombers Party όπου δυο θεότρελα ζωάκια τριγυρνούν μέσα στο Room και ξεσηκώνουν το κόσμο να χαμογελάσουν και να χορέψουν.
 Πραγματικά όλος ο κόσμος που βρέθηκε σε αυτό το Party είχε να λέει τα καλύτερα και κυρίως ότι πέρασε μια ξεχωριστή βραδιά. Έτσι λοιπόν κάθε παρασκευή PARTY BOMBERS στο ROOM BAR.
Άλλο ένα Party καθιερώθηκε από το Room bar κάθε Σάββατο με Live εμφανίσεις. Την πρεμιέρα έκανε η εντυπωσιακή Ελεάνα Αζούκι με την εξαιρετική φωνή της η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό τραγουδώντας πολλά γνωστά τραγούδια.
Η Ελεάνα με έμφυτο ταμπεραμέντο ξεσήκωσε του θαμώνες του μαγαζιού με το κέφι να ανέβει στο κοκκινο. Έτσι οι ιδιοκτήτες του Room bar καθιέρωσαν το Σάββατο Live εμφάνισεις και αυτό το Σάββατο για δεύτερη φορά η Ελεάνα Αζούκι και πάλι στο Room bar.  Όσο για τα υπόλοιπα Σαββατόβραδα κάτι super θα σας περιμένει στο Room bar.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ