ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Επαναλαμβανόμενο κύμα ψύχους μετά τις 21 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. |



















 Από τις 15 ως και τις 20 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός σε όλη την Ελλάδα, χωρίς ίχνος βροχής. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη άνοδο σε όλη την χώρα. Ωστόσο, μετά τις 21 Φεβρουαρίου, τα πράγματα θα αλλάξουν στο καιρικό σκηνικό της χώρας μας. Τι εννοούμε; Διαβάστε το παρακάτω...

Από τις 21 Φεβρουαρίου και μετά, ο καιρός θα αλλάξει άρδην σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, αρχικά με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές, αλλά και χιόνια ακόμα και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα ιδιαίτερα της βόρειας χώρας.

Μετά τις 22-23 Φεβρουαρίου, ως περίπου και τις 27-28 Φεβρουαρίου, μέσα γενικά σε αυτό το χρονικό διάστημα, περιμένουμε να έρθει στην χώρα μας μία αρκετά ψυχρή αέρια μάζα από την Σιβηρία, η οποία θα ρίξει πάρα πολύ την θερμοκρασία από βορρά προς νότο της Ελλάδας. Αυτή η πτώση της θερμοκρασία θα συνδυαστεί όπως δείχνουν όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία και με χιόνια ιδιαίτερα στην Ήπειρο, την Μακεδονία και την Θράκη ακόμα και σε μηδενικό υψόμετρο, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας με πολύ χαμηλό υψόμετρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ