ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αργολίδας για την αξιολόγηση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. |
















 Το Π.ΑΜΕ εκπαιδευτικών Αργολίδας καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές να απορρίψουν την αξιολόγηση. Ο στόχος είναι πλέον φανερός. Κυβέρνηση-Ε.Ε. θέλουν να φτιάξουν ένα σχολείο, κομμένο και ραμμένο στις σημερινές ανάγκες της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, του κεφαλαίου. Θέλουν μέσα από το σχολείο, να διαμορφώσουν, πιο αποφασιστικά από όσο το έκαναν μέχρι τώρα, τον αυριανό εργαζόμενο των 300 ευρώ.

Είναι αυταπάτες τα περί καλής και κακής αξιολόγησης κι εδώ οι ευθύνες όλων των άλλων δυνάμεων σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, καθώς και στους τοπικούς συλλόγους, των πλειοψηφιών τους διαχρονικά, είναι τεράστιες! Οι δυνάμεις αυτές έχουν κατά καιρούς στρώσει το δρόμο στην κυβέρνηση, με συγκεκριμένες προτάσεις, για το πώς θα υλοποιηθεί μια «καλή» αξιολόγηση και το πώς θα γίνει αποδεκτή από τους εκπαιδευτικούς.

Κυβέρνηση και Ε.Ε προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες για όλα στις πλάτες των εκπαιδευτικών. Προσπαθούν να φέρουν αντιμέτωπους γονείς-μαθητές-εκπαιδευτικούς , για να ολοκληρώσουν χωρίς αντίδραση τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, για να κάνουν τα παιδιά μας δούλους του 21ου αιώνα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους γονείς, τους μαθητές, να πυκνώσουν τις γραμμές του Π.Α.ΜΕ για να παλέψουμε για ενιαία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους.

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ