ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Χαμός στο COLOSSEUM live με την Άνζτελα Δημητρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. |

























 Σκηνές περασμένων δεκαετιών έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο COLOSSEUM live στο Άργος και είδαν από κοντά την Άντζελα Δημητρίου. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Κώστας Σαλβάνος χάρισε στους πελάτες του κέντρου διασκεδάσεως μια ξεχωριστή βραδιά προσκαλώντας την μεγάλη λαϊκή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου.
Η κορυφαία  τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην μια και μοναδική εμφάνιση που έκανε στη πόλη του Άργους.
Η "λαίδη" Άντζελα τραγούδησε νέες και παλιές επιτυχίες ξεσηκώνοντας όλο το κόσμο να διασκεδάσει και να χορέψει.
Όλο το προσωπικό του κέντρου διασκεδάσεως φρόντισε ώστε να εξυπηρετήσουν σωστά και άμεσα όλους τους πελάτες , ενώ να σημειωθεί ότι ο κόσμος που παραβρέθηκε στο κατάμεστο COLOSSEUM live ξεπέρασε τα 1000 άτομα.
Αυτό έδειξε ότι ο κόσμος της Αργολίδας λατρεύει την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Σαλβάνος τόνισε : "Αυτό είναι το πρώτο Live για φέτος το χειμώνα, θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά γιατί ο κόσμος θέλει κάτι παραπάνω για να τον παρακινήσεις και να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον για να βγει βόλτα να δώσει από τα λιγοστά του χρήματα του και να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά. Έτσι εμείς σαν επιχείρηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να περάσουν καλά και οικονομικά.
Εμείς ως Paparazzi περιμένουμε το επόμενο Live άλλωστε γνωρίζουμε ποια θα είναι τα επόμενα μεγάλα ονόματα που θα παρελάσουν από το COLOSSEUM live.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ