ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Paparazzi 13ο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. |
 Ο Τάκης Μάζος και αυτή την εβδομάδα στο 13ο ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi των Αργολικών Ειδήσεων, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.
ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΚΗΣ ΚΟΡΟΛΗΣ
Δυο πολύ καλοί D.js που έχουν αφήσει της καλύτερες αναμνήσεις από τα 80s και 90s συναντήθηκαν και πάλι να μας θυμίσουν τις καλές εποχές του παρελθόντος στο ΑΕΝΑΟΝ Cafe στη πόλη του Άργους. Ήταν μια βραδιά που την τίμησαν πολλοί , χόρεψαν και διασκέδασαν ακούγοντας της επιτυχίες του τότε.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
Δυο πολύ καλοί φίλοι συναντήθηκαν στο Room bar στο Ναύπλιο και αφού πέρασαν καλά μετά άρχισαν τα πειράγματα περί γυμναστικής, εδώ τους βλέπουμε να ποζάρουν!!! Μπάμπη θες δουλίτσα ακόμα για να φτάσεις τον Δημήτρη χα χα χα!!!.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΙΦΑΒΑΣ (assotos)
Κάθε Κυριακή βράδυ δίνει ρέστα στο Room bar παίζοντας ελληνική μουσική και όλοι είναι στον αέρα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΕΝΗΣ
Ξεκίνησε την προετοιμασία του για τους αγώνες του Μαΐου. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να εκπροσωπήσει επάξια την Αργολίδα όπως έχει κάνει αρκετές φορές κατακτώντας πολλά μετάλλια.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΧΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΡΕΛΟΣ -   ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΚΑΦΕΤΟΣ - ΓΩΓΩ ΚΑΣΤΡΑΝΤΑ
Τους βρήκαμε να διασκεδάζουν και να χορεύουν σε ένα από τα καλά Party που κάνει εδώ και καιρό το Diverso bar στο Άργος .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ
Ένας καθαρά επαγγελματίας ηλεκτρονικός, ο ποιος τοποθετεί δορυφορικά συστήματα και συστήματα ασφάλειας .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΥΤΖΟΣ
Όταν δεν έχει υποχρεώσεις και μαθήματα στο πανεπιστήμιο που σπουδάζει οικονομικά, έρχεται στην αγαπημένη του πόλη το Ναύπλιο και διασκεδάζει έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο BARAONDA club.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ
Πάντα προσέχει τους πελάτες που επισκέπτονται τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ live στο Άργος για να διασκεδάσουν. Άλλωστε είναι ένας πολύ καλός Μετρ.

ΕΛΕΑΝΑ ΑΖΟΥΚΙ
Κατέκτησε της καρδιές όλων τον φίλων του Room bar που ήρθε για τρίτη φορά να τραγουδήσει και να διασκεδάσει το κόσμο με της επιτυχίες της, αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΒΟΣ
Τον τελευταίο καιρό του βλάπτουμε συνεχώς μαζί να διασκεδάζουν στα αγαπημένα τους στέκια χαμογελώντας και περνώντας καλά.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΑΡΑ - ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΝΤΑΚΑΡΗ
Το αγαπημένο τους στέκι δεν είναι άλλο από το Diverso bar στο ‘Αργος, το θεωρούν το καλύτερο στην πόλη. Στο Party (Σπάστετα )χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψύχη τους.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΙΑΦΑ
Ένα από τα ποιο λαμπερά πρόσωπα στο κατάστημα Γερμανός στο Άργος .Πάντα χαμογελαστή και καλοδιάθετη εξυπηρετεί τους πελάτες και τους ενημερώνει για τα νέα στην κινητή τηλεφωνία.

ΕΥΑ ΛΥΜΠΕΡΗ
Έκανε μια βόλτα στα καταστήματα της Αθήνας και να το αποτέλεσμα με νέο Look. Πάντα ενημερωμένη για της νέες τάσεις της μόδας με style και άποψη.

ΦΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Άφησε για λίγο τα κοινά και της υποχρεώσεις του ως περιφερικός σύμβουλος και είπε να διασκεδάσει στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ live ρίχνοντας μια ζεμπεκιά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
Ένας τραγουδιστής από την Αργολίδα που γνωρίζει καλά το τι θα πει διασκεδάση . Χρόνια επαγγελματίας ενώ τώρα είναι στο Νέο πρόγραμμα του COLOSSEUM live στο Άργος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Όταν δεν έχει υποχρεώσεις στις μεγάλες πίστες τον Αθηνών , όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ,κάνει και κανά ταξιδάκι στο εξωτερικό.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ
Μαζί με φίλες και φίλους γιόρτασε τα γενέθλια της και πέρασε μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και πολλά σφηνάκια.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΣΑΣ
Αφού τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ξεκίνησε με θέληση και πείσμα να κατέβει το Μάιο σε αγώνες bodybuilding ,του ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορα ένα μετάλλιο πρωτιάς.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Με το που άλλαξε ο καιρός και ήρθαν τα πρώτα χιόνια δεν έχασε την ευκαιρία να πάει να παίξει χιονοπόλεμο και κάνοντας σκι.

ΜΑΡΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  - ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ
Πάντα μαζί σε κάθε βραδινή έξοδο και πάντα διασκεδάζουν στο Room bar στο Ναύπλιο.

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
Το νέο μέλος στο νέο πρόγραμμα στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ Live στο Άργος . Μια τραγουδίστρια με καταπληκτική φωνή και εντυπωσιακή παρουσία.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ
Ευγενική και ευδιάθετη κάνει τον καλύτερο cafe και έχει της καλύτερες προτάσεις να σας κάνει στο ζαχαροπλαστείο Sweet Cookies στο Ναύπλιο που εργάζεται.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΛΑΣ
Μεταφέρει στους νέους αθλητές του bodybuilding της εμπειρίες του και τις γνώσεις του ως αθλητής και ως γυμναστής.

NEGRO CAFÉ
Το στολίδι του Ναυπλίου, από εκεί περνούν τα διάσημα πρόσωπα που έρχονται την πόλη, αλλά είναι και το στέκι τον περισσοτέρων κατοίκων. Εδώ σας παρουσιάζουμε το προσωπικό και τον ιδιόκτητη Δημήτρη Αραπάκο.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΝΙΔΗΣ
Τρεις πολύ καλοί φίλοι  και θαμώνες του Diverso bar στο Άργος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΤΟΥΝΗΣ
Ο δάσκαλος τον πολεμικών τεχνών εδώ και πολλές δεκαετίες , ο οποίος έχει μεταφέρει τις γνώσεις του σε πολλούς μαθητές του.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΦΙΦΗΣ
Πέρασε την παρασκευή από το Room bar να απολαύση ένα ποτό και να διασκεδάσει με το BOMBERS Party .

ΤΑΚΗΣ ΦΛΕΣΣΑΣ
Έχουμε αρκετό καιρό να τον δούμε στην νυχτερινή διασκεδάση της Αργολίδας, πάντως το πάθος του για τους 2 τροχούς ήταν και θα είναι παντοτινό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΔΙΛΗΣ
Μπορεί να έχουμε καιρό να τον δούμε σε κάποιο bar της περιοχής, αλλά μαθαίνουμε νέα του. Αυτό τον καιρό είναι στην Αθήνα στο Κολονάκι ως οικοδεσπότης στο DYBBUK.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ