ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Pararazzi 12o

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. |
Ο Τάκης Μάζος και αυτή την εβδομάδα στο 12ο ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi των Αργολικών Ειδήσεων, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΙΤΗΣ - ΤΣΙΧΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΒ
Τους βρήκαμε να διασκεδάζουν στους Πειρατές Live στο Άργος όπου και τραγουδούσε η Μαρία Ιακώβου.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ  - ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΚΡΗΣ
Τα δίνουν όλα σε κάθε προπόνηση που κάνουν καθημερινά, άλλωστε τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ελπίζουμε να τους δούμε και σε αγώνες.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΙΛΑΣ
Ξέφυγε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και πήγε για λίγες μέρες στο Άγιο Όρος.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ήρθε στην Αργολίδα το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου για μια και μοναδική εμφάνιση στο Colosseum Live στο Άργος. Ήταν ευκαιρία για τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού να την ακούσουν και να την θαυμάσουν από κοντά. 

ΑΝΤΖΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗΔΗ
Μια όμορφη παρουσία αλλά και πολύ καλή φωνή που εμφανίζεται στους Πειρατές Live στο Άργος .

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πέρα από το πιο σύγχρονο κατάστημα με ηλεκτρικά είδη που έχει στο Άργος είναι και λάτρης της νυχτερινής διασκεδάσης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μαζί με τους δυο συνεταίρους του στο ROOM bar στην πόλη του Ναυπλίου ετοιμάζουν κάθε εβδομάδα υπέροχα και πρωτότυπα πάρτι, που τα αγκαλιάζει ο κόσμος με την παρουσία του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΟΣ
Συνεχίζει ακάθεκτος να παρουσιάζει της νέες τάσεις της μόδας στην κομμωτική με ωραία κουρέματα και χτενίσματα στο κομμωτήριο του στο Άργος.

ΝΤΕΠΗ ΔΑΜΑΣΚΙΝΟΥ
Πάντα εντυπωσιακή με χαμόγελο και καλή διάθεση σε κάθε της έξοδο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
Μαζί για καφέ στο Cafe Κύβος στο Άργος , μαζί και στη διασκέδαση σε διάφορα club. Τους βρήκαμε και τους φωτογραφίσαμε στο Baraonda club στο Ναύπλιο. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗΣ  - ΝΑΝΤΙΑ ΒΕΡΛΟΥΤΗ - ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Ανήκουν και οι τρεις στο team του κέντρου διασκεδάσεως Colosseum Live στο Άργος

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ  - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΕΝΗΣ
Είναι και οι δυο τους οικοδεσπότες στην είσοδο στους Πειρατές Live στο Άργος . Πάντα χαμογελαστοί και καλοσυνάτοι, εύχονται στο κόσμο καλή διασκέδαση.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ  - ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
Πίσω από την μπάρα που βρίσκονται στο BARAONDA club ξεσηκώνουν το κόσμο να χορέψουν και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά. 

JEF BENEDITH
Πρόσφατα έγινε μπαμπάς και μάλιστα (τρελό)μπαμπάς. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Ο Jef είναι από τους καλύτερους μάνατζερ και διοργανώνει τα καλύτερα πάρτι σε διάφορα club. Eδώ μαζί με δύο χορεύτριες .

ΝΑΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ  - ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
Σε μια επίσκεψη που έκαναν στο Άργος η Κατερίνα και ο Νάσος δεν παρέλειψαν να  περάσουν από το Εrnesto για φαγητό. Στη φωτογραφία μαζί με τον ιδιοκτήτη Αντώνη Πανταζή.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΚΟΣ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ
Τρεις πολύ καλοί φίλοι που όταν βγαίνουν να διασκεδάσουν ξέρουν να περνούν καλά.

ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Η εντυπωσιακή Μαρία συχνά πυκνά κάνει εξορμήσεις στην Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και βόλτα. Καιρός να αρχίσει να κάνει και στην Αργολίδα που έχει καλές επιλογές για όλες της ώρες.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Έχει βρει το δικό του στέκι στο Άργος , βρίσκεται καθημερινά στο φίλο του Τάκη Γκίκα στο DELUXE για cafe, παίζοντας μπιλιάρδο και για να δει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα μέσο NOVA.

ΝΙΚΟΣ ΔΑΒΙΩΤΗΣ
Ένας ακούραστος σύμβουλος στο Δήμο Άργους Μυκηναίων που δίνει καθημερινά το παρόν σε όλες της εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και σε ότι χρειάζονται οι πολίτες. 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκονται στο Ναύπλιο, δεν ξεχνούν να περάσουν και να διασκεδάσουν στο αγαπημένο τους στέκι που δεν ειναι άλλο από το KRAL bar.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ
Ένας επαγγελματίας πρεσαδόρος εδώ και πολλά χρόνια, αυτήν την περίοδο είναι στο MERCATO cafe στη πόλη του Ναυπλίου.

NIΚΟΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ
Ο πιο τρελός μπάρμαν που έχει περάσει ποτέ από τα club της Αργολίδας, κάνει πολλά κόλπα με τα μπουκάλια, αλλά χορεύει και πάνω στη μπάρα δίνοντας κέφι σε όλους .
ΝΙΚΟΣ ΨΙΧΟΓΙΟΣ
Aπο τους καλούς νέους chef στο Ναύπλιο όπου δημιουργεί πεντανόστιμα πιάτα για τους καλοφαγάδες στο San Rocco καθημερινά.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΛΕΠΑΚΗΣ
Σταθερή αξία στην είσοδο του KRAL bar στο Ναύπλιο.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
Ο D.j που θα αφήσει το δικό του στίγμα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αργολίδας. Τον βρίσκουμε στο Diverso club στο Άργος. 

ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΕΛΟΣ
Τον βρήκαμε εν ώρα δράσης κάνοντας διανομές στο Άργος.

ΣΑΒΒΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ 
Ο Σάββας ηγείται το σχήμα στους Πειρατές Live στο Άργος ,ενώ ο Βαγγέλης είναι το νέο πρόσωπο με τεράστιο ταλέντο όπου εντάχτηκε σε αυτό.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ
Μια γλυκιά οικοδέσποινα στην είσοδο του Diverso bar στο Άργος.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΒΕΛΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πολλά χρόνια φίλοι, ενώ πλέον εδώ και καιρό είναισυνεργάτες στον Ραδιοφωνικό σταθμό Star Fm 92,9.

ΘΩΜΑΣ ΤΖΙΒΓΕΛΗΣ
Μια απίστευτη λαϊκή φωνή που έχει τρελάνει όλους τους θαμώνες του Colosseum Live στο Άργος. Πολλοί τον παρομοιάζουν σαν τον Πασχάλη Τερζή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΡΕΣ  - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΦΚΙΛΗΣ
Μαζί κάνουν νυχτερινές εξορμήσεις σε διάφορα club, αλλά πηγαίνουν και σε αγώνες γρήγορων αυτοκινήτων καθώς και οι δυο είναι λάτρεις των 4 τροχών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ