ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τσίκνισμα στο ROOM bar με αρνί στη σούβλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. |























 Την παράδοση του δωρεάν τσικνίσματος τήρησαν και φέτος οι ιδιοκτήτες του ROOM bar στην πόλη του Ναυπλίου, που από νωρίς το απόγευμα έψηναν σουβλάκια αλλά και το παραδοσιακό αρνί στη σούβλα και τα μοίραζαν στους πελάτες του Bar.





Η κίνησή τους αυτή έτυχε για μία ακόμη χρονιά, θερμής υποδοχής από τους θαμώνες του ROOM bar ενώ δεν έλειπαν και τα πειράγματα αφού οι περισσότεροι τήρησαν και το έθιμο του μασκαρέματος  λόγο αποκριάς .
Τη σκυτάλη πήραν οι D.Jς Νίκος Δημητρίου και Τάκης Πετρόπουλος παίζοντας όλες της αξέχαστες επιτυχίες από την εποχή τον 80ς και 90ς φέρνοντας στο μυαλό εικόνες και αναμνήσεις στους μεγαλύτερους από αυτές της χρυσές εποχές διασκέδασης και ανέβασαν το κέφι στα ύψη και ο χορός κράτησε έως τις πρωινές ώρες ,παράλληλα η δίσκοι με σφηνάκια και η πιατέλες με σουβλάκια ερχόντουσαν συνεχώς σε όλα τα τραπέζια όπου γίνονταν ανάρπαστα .
Ένα μεγάλο μπράβο στο Τάκη Πετρόπουλο και Νίκο Δημητρίου για την ωραία μουσική που έπαιξαν , αλλά και στους ιδιοκτήτες του ROOM bar για τα πρωτότυπα Party που συνεχίζουν να πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα προσφέροντας κέφι και διασκέδαση σε όλο τον κόσμο που επιλέγει για να διασκεδάσει στο ROOM bar.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ