ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κόλαση!!! κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ROOM

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. |
 Συνεχίζονται με επιτυχία τα Party που κάνει κάθε εβδομάδα το ROOM στο Ναύπλιο. 
Κάθε παρασκευή καθιερώθηκε το The Bombers Party όπου γίνετε ένας πανζουρλισμός και όλοι οι θαμώνες γίνονται μια παρέα με πρωταγωνιστές τα άτακτα "ζωάκια", δίνοντας μια διαφορετική νότα διασκέδασης κεφιού και χορού προετοιμάζοντας τον κόσμο για τις απόκριες.
Το αποκορύφωμα της βραδιάς είναι η στιγμή που ανάβουν οι Bombes χαρίζοντας μια λάμψη σε όλο το Bar και ξεκινά ο χορός και η διασκέδαση. Ένα Party θεσμός για το Room bar.
Τα Live κάθε Σάββατο συνεχίζονται και αυτά με διάφορους καλλιτέχνες για Τρίτο Σάββατο καλεσμένη η Ελεαννα Αζούκι η οποία κατέκτησε όλους τους θαμώνες του Room bar με την φωνή της αλλά και με τα τραγούδια που ερμηνεύει.
Βέβαια δεν αρέσκεται μόνο στις δικές της προσωπικές επιτυχίες αλλά τραγουδά όλο το ρεπερτόριο της Ελληνικής δισκογραφίας κάτι που την έκανε αρεστή και αγαπητή σε όλους γεμίζοντας ασφυκτικά το Bar.
Η έκπληξη της βραδιάς είναι όταν η Ελεάννα δίνει το μικρόφωνο στους θαμώνες του Bar και τραγουδούν.
Αν δεν έχετε επισκεφτεί το ROOM bar κάθε Παρασκευή και Σάββατο πραγματικά χάνετε δυο εξαιρετικά Party γεμάτα κέφι και πολύ έντονη διασκέδαση που ειλικρινά θα τα καθιερώσετε στις βραδινές σας εξόδους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ