ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Στα ύψη η δημοφιλία του Δ. Κωστούρου μετά τον Μαραθώνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. |
 Περισσότεροι από 3.000 δρομείς ξεχύθηκαν την Κυριακή στους δρόμους του Ναυπλίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στον πρώτο Μαραθώνιο της πόλης, μια διοργάνωση που πιστώνεται ως μεγάλη επιτυχία προσωπικά στον ίδιο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο που βλέπει την δημοτικότητα του μετά τον αγώνα της Κυριακής να απογειώνεται θεαματικά.

Η πόλη έζησε πρωτόγνωρες στιγμές και οι  χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν την πόλη του Ναυπλίου γέμισαν τα μαγαζιά, με τους καταστηματάρχες να λένε τα καλύτερα για την διοργάνωση αλλά και για τον δήμαρχο Δ.Κωστούρο που είχε την ιδέα της πραγματοποίησης ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος, πρωτόγνωρου για τα τοπικά δεδομένα.

Είναι γεγονός πως τα μαγαζιά του Ναυπλίου γνώρισαν στιγμές ανεπανάληπτης κοσμοσυρροής, πήραν μια οικονομικη ανάσα που τόσο την είχαν ανάγκη και εύχονται τέτοιες διοργανώσεις και εκδηλώσεις που φέρνουν τόσο κόσμο στο Ναυπλιο, να γίνονται ποιο συχνά, ελπίζοντας πως και η έκθεση πολυτελών τουριστικών σκαφών 3-7 Μαίου 2014 που θα γίνει στο Ναύπλιο να έχει την ίδια επιτυχία και η πόλη να αποκομίσει οικονομικά οφέλη. 

Βέβαια δεν έλειψαν και αυτοί (ευτυχώς ελάχιστοι) που δυσανασχέτησαν με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του Μαραθωνίου κόντρα στην γενικότερη αντίληψη,  μην μπορώντας να καταλάβουν πόσο σημαντική ήταν για την πόλη αυτή η διοργάνωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ