ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Συμμετοχή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας στην πανελλαδική κινητοποίηση της Αθήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. |




















 Η πολιτική της λιτότητας , της υπερφορολόγησης , των υπέρογκων προστίμων , της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων και του ανορθολογισμού συνεχίζεται με την ίδια ένταση , οδηγώντας σε περισσότερα λουκέτα και περαιτέρω εξαθλίωση την κοινωνίας μας.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε μα κάθε τρόπο , προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για μια σειρά φλεγόντων ζητημάτων , όπως το φορολογικό , το ασφαλιστικό , οι επαγγελματικές μισθώσεις , τα πρόστιμα να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό ,η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ , αποφάσισε την συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση , η συγκέντρωση της οποίας θα γίνει στην Αθήνα , στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 , και ώρα 12:00 με την συμμετοχή όλων των συναδέλφων από όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε ότι ,θα μισθωθεί λεωφορείο για την μεταφορά των συναδέλφων όπου τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από την ΓΣΕΒΕΕ.

Προκειμένου η συγκέντρωση αυτή να είναι μαζική και επιτυχημένη , καλούνται όλοι οι επαγγελματίες, βιοτέχνες , έμποροι να ανταποκριθούν και να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή .

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

27520-25266
27520-22968
27520-27415


Γιο το Δ.Σ

      Ο πρόεδρος                         ο γραμματέας
Μακρής Παναγιώτης          Χρόνης Κωνσταντίνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ