ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

"Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα": «Άθληση για όλους» και ψέμματα από λίγους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. |




















 Αναφορικά με τη συμμετοχή του Δήμου μας στο Πρόγραμμα: «Άθληση για όλους» τονίζουμε αυτό που οι δημότες του Ναυπλίου ήδη γνωρίζουν: καταρχάς, η συμμετοχή έχει προβλεφθεί για το έτος 2014 ενώ η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, τα οποία έχουν πλήρως συγκεντρωθεί, λήγει στις 18 Μαρτίου. Επιπλέον, ο ΔΟΠΠΑΤ έχει προβλέψει στον αντίστοιχο κωδικό του το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος. Δεν πρόκειται για χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα αλλά για πρόγραμμα τα έξοδα του οποίου θα καλυφθούν στο σύνολό τους από τις συνδρομές των συμμετεχόντων δημοτών. Το γεγονός αυτό καθιστά ιδιαίτερα επισφαλές το θέμα των προσλαμβανομένων εργαζομένων.

Τότε και μόνο, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψιν τις οικονομικές συνθήκες, ενδεχομένως θα υπάρξει επιδότηση του φορέα υλοποίησης. Επαναλαμβάνουμε: ο φορέας θα ωφεληθεί οικονομικά μόνο σε αυτή την περίπτωση κι ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν καταβάλει όλα τα έξοδα με την συνδρομή τους.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως είναι γνωστά και ισχύουν σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. Δυστυχώς, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης επιμένει να λειτουργεί εχθρικά απέναντι στο Δήμο και τελικά στις παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες, στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται προς όφελος των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Δύο είναι οι πιθανότητες: είτε ο κ. Χ. Γραμματικόπουλος είναι ανενημέρωτος είτε θυσιάζει την αλήθεια στο βωμό της προεκλογικής περιόδου και μιας παλαιολιθικής αντίληψης ότι η μάχη των εκλογών δεν πρέπει να δίνεται με “όπλο” το πρόγραμμα του κάθε Συνδυασμού, αλλά με “όπλο” τα ψέμματα, τις συκοφαντίες, τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.

Στο συγκεκριμένο θέμα, έσπευσε να βάλει όλους τους δημότες του Ναυπλίου να πληρώσουν! Θα ήταν πιο απλό να έχει απευθυνθεί στον ΔΟΠΠΑΤ για να του παρασχεθεί κάθε ενημέρωση. Το ότι δεν το έκανε αλλά έσπευσε να βγάλει δημόσιες καταγγελίες, οδηγεί στη λυπηρή διαπίστωση ότι επιλέγει τον άλλο δρόμο της λάσπης και των ψεμμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα επιμείνουμε στο δρόμο της αλήθειας, θα επιμείνουμε ότι πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι οι προγραμματικές θέσεις και προτάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιάσουμε την αξιοπρέπειά μας για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Δεν το χρειαζόμαστε, δεν το επιλέγουμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ