ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Οι Αργολιδείς Fόρμιξ στο Room bar στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. |




















 Μια υπέροχη βραδιά χάρισαν οι Fόρμιξ στο πολυπληθές κοινό του Room bar στο Ναύπλιο, την προηγούμενη Παρασκευή 14 Μαρτίου.

Με ένα εκπληκτικό ρεπερτόριο από έντεχνα και ελαφρολαικά ελληνικά τραγούδια, απογείωσαν κυριολεκτικά τους φίλους του bar, προσφέροντάς τους μια υπέροχη νύχτα. Οι Fόρμιξ είναι ένα γκρουπ με πολύ ταλέντο, κέφι, παιδιά δικά μας, καταγόμενοι όλοι από την περιοχή μας. Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους: Σίμο Γκάτση, Θάνο Γκάτση (αδέλφια από το Άργος), Χρήστο Κλέαρχο (από το Ναύπλιο) και Σάκη Τσόλη (από Επίδαυρο).
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2012 και το όνομά του είναι ένα έξυπνο λογοπαίγνιο πάνω στην ονομασία της αρχαιοελληνικής κιθάρας (Φορμιγξ) και των Αγγλικών λέξεων Foyr (4) ( όσα και τα μέλη του γκρουπ) και mix (Μιξ). 
Να σημειωθεί ότι τα αδέλφια Σίμος κ' Θάνος Γκάτσης με τις εκπληκτικές φωνές τους (μέλη της πιο μουσικής οικογένειας της Αργολίδας), είναι γιοι του Γιώργου Γκάτση, γνωστού Δικηγόρου σήμερα, που στα τέλη της δεκαετίας του '80-αρχές του '90, έκανε πιο όμορφες τις νύχτες μας με την υπέροχη φωνή του. 
Ελπίζουμε να ξαναζήσουμε και άλλες ωραίες βραδιές στο Room bar μιας και είναι ένα χώρος με ιστορία στη νύχτα του νομού μας που ξέρει να προσφέρει βραδιές γεμάτες κέφι και θετική ενέργεια!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ