ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Οι έφηβοι του Διομήδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Final Six

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |























 Για μια ακόμη χρονιά η εφηβική ομάδα του Διομήδη θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων (Final Six), μετά την εντυπωσιακή της αήττητη πορεία στα ημιτελικά της Θεσσαλονίκης.

Οι έφηβοι Λύκοι μας, στους αγώνες που έδωσαν στις 24 και 25 Μαρτίου στη συμπρωτεύουσα κέρδισαν τον Φίλιππο Βέροιας με 22-21, τον Ιωνικό Ν.Φ. με 30-21, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την επίσης φιναλίστ ΧΑΝΘ με 21-21 και πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Διομήδης Άργους, ΧΑΝΘ, Πανελλήνιος, Αρίων Πτολεμαϊδας, Ζαφειράκης Νάουσας και Δούκας θα διεκδικήσουν τον τίτλο στις 14-17 Απριλίου (η πόλη θα οριστεί άμεσα εντός των ημερών από την ΕΑΠ της ΟΧΕ).

Η ομάδα μας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας στην αποστολή της, εκτός των εφήβων και αρκετούς αθλητές νεότερων ηλικιών και η παρουσία της κρίθηκε από τον προπονητή μας Δημήτρη Δημητρούλια άκρως ικανοποιητική.

Η σύνθεση των Λύκων ήταν η εξής: Πασσιάς, Κολυτούμπας, Ρουμελιώτης, Μπακατσέλος, Κουτρουμπής, Σπέντζος, Ξαγοράρης, Μπεκιάρης, Καρκαλάτος, Βύρλος, Νικολίτσας, Παπαδόπουλος, Χρήστενας, Μουσταίρας και Αργέντος.

Η Διοίκηση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα και στον προπονητή για την πρόκριση στο Final Sixκαι ευχή όλων μας είναι ο Διομήδης να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του Πρωταθλητή Εφήβων!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ