ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αποκριάτικο ξεφάντωμα των UNIQUE HAIR στο ROOM BAR

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. |




















 Mία βραδιά με πολύ κέφι, ζωντάνια και χορό διοργλάνωσαν οι ιδιοκτήτες των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής UNIQUE HAIR.

Ο  κ. Τάσος Ντίνης και η κ. Μαριάννα Τουρλούκη χάρισαν στους σπουδαστές αλλά και στους πελάτες τους μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης στο καθιερωμένο Party Μασκέ που κάνουν κάθε χρόνο, το κομμωτήριο στο Ναύπλιο και τα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών και από τους τρεις νομούς Αρκαδία – Αργολίδα - Κορινθία .
Στα decks οι D.Jς έπαιξαν όλες τις Ελληνικές και ξένες επιτυχίες αλλά δεν έλειπαν και τα παραδοσιακά τραγούδια της αποκριάς. 
Κάθε χρόνο στον χορό των σχολών UNIQUE HAIR γίνεται χαμός και όλοι πελάτες και σπουδαστές γίνονται μια παρέα με μεταμφιεσμένους να πρωταγωνιστούν, δίνοντας μια διαφορετική νότα διασκέδασης κεφιού και χορού.
Ένα Party θεσμός για το κομμωτήριο στο Ναύπλιο αλλά και των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών  UNIQUE HAIR ,τα οποία δεν όπως βλέπετε μάθηση, αλλά και διασκέδαση και αυτό φάνηκε από την προσέλευση όλων τον μαθητών και των πελατών στο αποκριάτικο Party.
 Όλοι οι σπουδαστές και οι πελάτες του κομμωτηρίου πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά και αυτό που κυριαρχούσε ήταν τα χαμόγελα η καλή διάθεση και το κέφι που συνεχώς ανέβαινε.
Σίγουρα και αυτό το Party θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά όλων των σπουδαστών και των πελατών.
Πολλά συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου και των σχολών UNIQUE HAR, στους καθηγητές, στους σπουδαστές και στους πελάτες για αυτήν την όμορφη και ξεχωριστή βραδιά που ζήσαμε στο ROOM BAR.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ