ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Βαγγέλης Γούργαρης: Να μην γίνει το μικρό λιμάνι στο Δορούφι Ερμιονίδος ιδιωτική μαρίνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. |
Κύριε Περιφερειάρχη

Με ένα νόμο περί προστασίας αρχηγών κρατών και με πρόσχημα την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας, με κοινή υπουργική απόφαση, έχει δοθεί άδεια εργασιών κατασκευής ιδιωτικής μαρίνας στο βασιλιά της Ολλανδίας μπροστά από την εκτός σχεδίου κατοικία του στην περιοχή «Δορούφι» της Δημοτικής ενότητας Κρανιδίου Ερμιονίδος.
Κατά παρέκκλιση από κάθε γενική και ειδική διάταξη, παραχωρείται στο βασιλιά της Ολλανδίας κυριολεκτικά γη και ύδωρ, του παραχωρείται το δικαίωμα να κάνει το λιμανάκι στο Δορούφι ιδιωτική μαρίνα σε βάρος των κατοίκων της περιοχής και γενικότερα σε βάρος του λαϊκού συμφέροντος.

Είναι γνωστή η στήριξη, έχετε πάρει αποφάσεις και αποφάσεις, για τη διευκόλυνση των επενδύσεων του μεγάλου κεφαλαίου στον τουρισμό, το ξεπούλημα σε επιχειρηματίες λιμανιών, δημοσίων εκτάσεων φιλέτων για τη δημιουργία σύνθετων τουριστικών εγκαταστάσεων σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ιδιαίτερα στην Ερμιονίδα.

Για εσάς ανάπτυξη είναι η αρπαγή του μικρού λιμανιού στο Δορούφι και η μετατροπή του σε ιδιωτική μαρίνα του βασιλιά της Ολλανδίας, δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να συμπράττετε σε αυτό το έγκλημα σε βάρος του λαού της περιοχής.

Γι’ αυτό σας ερωτώ:

· Τι άμεσα μέτρα θα πάρετε για να σταματήσει τώρα η κατασκευή των λιμενικών έργων στο λιμανάκι στην περιοχή «Δορούφι»

· Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε ο Ολλανδός βασιλιάς να περιοριστεί στην ιδιοκτησία του και να παραδοθεί το λιμανάκι κι ο αιγιαλός στη χρήση των κατοίκων της περιοχής.


Ο επερωτών

Βαγγέλης Γούργαρης
Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ