ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα –Σταθοπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. |
 Γεννήθηκα το 1966 στην πρόνοια Ναυπλίου είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Σταθόπουλο και μητέρα ενός αγοριού. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ναυπλίου και στη συνέχεια παρακολούθησα το τμήμα Η/Υ του ΟΑΕΔ στην Τίρυνθα, το τμήμα Γραμματέων του Υπουργείου Πολιτισμού- Γενική Γραμματεία αθλητισμού, Το τμήμα γραμματειακής Υποστήριξης και στενογραφίας Της ΝΕΛΕ Αργολίδας και το τμήμα Διοίκησης μονάδων Υγείας.
Συμμετείχα σε σεμινάριο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των φίλων (αιρετών και Υποψηφίων Αιρετών Γυναικών των περιφερειών Αττικής , Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νησιών)

Στο Πανελλήνιο συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχολογίας – Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας.

Στο σεμινάριο για την προστασία του καταναλωτή του κέντρου ανάπτυξης εκπαιδευτικής πολιτικής της ΓΕΣΕΕ

Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκα σε γυναικείους συλλόγους θέλοντας να θέσω το δικό μου λιθαράκι στο γυναικείο ζήτημα στη χώρα μας

Υπήρξα μέλος της χορευτικής ομάδας του ΠΛΙ από την ίδρυση της και επί μία δεκαετία και εργάστηκα ως επιμορφώτρια παραδοσιακών χορών στη ΝΕΛΕ στηρίζοντας πολιτιστικούς συλλόγους και χορευτικές ομάδες στις πόλεις και σε χωριά του Νομού μας (Δρέπανο, Ανυφί, Αγ.Προκόπης Aργους κ.α)

Με τεράστια αγάπη για τον αθλητισμό υπήρξα η πρώτη γυναίκα διαιτητής ποδοσφαίρου στην Αργολίδα και η δεύτερη στην Ελλάδα και έχω διαιτητεύσει αγώνες τοπικών κατηγοριών.

Εργάστηκα ως συμβασιούχος στον ΟΤΕ ,ΔΕΗ στην Βουλή των Ελλήνων ως μετακλητός υπάλληλος, στο δημοτικό στάδιο Ναυπλίου , στην Νομαρχία Αργολίδας και διατελώ Διευθύντρια στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έθεσα υποψηφιότητα και εκλέχτηκα στο τοπικό συμβούλιο Ανυφίου.

Ως πολιτικοποιημένος άνθρωπος και ως σύγχρονη γυναίκα ενδιαφέρομαι για τα κοινά με επίκεντρο τον τόπο που ζω και αγαπώ για αυτό στις εκλογές του Μαΐου θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»



Οι βασικοί άξονες του συνδυασμού αυτού με εκφράζουν και με αντιπροσωπεύουν και μου δίνουν δύναμη να παλέψω για τα όνειρα και το μέλλον του Τόπου μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ