ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η Κατερινάκου - Γκόφα Σταυρούλα υποψήφια με το συνδυασμό «Ναύπλιο.Επόμενη.Μέρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. |
κ.  Δήμαρχε,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόταση που μου κάνατε να είμαι υποψηφία  στο συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.». Αποδέχτηκα με χαρά την πρότασή σας γιατί γνωρίζω ότι σας διακρίνουν αρχές και αξίες απαραίτητες για έναν ενεργό πολίτη. Η αξιοπρέπεια, το ήθος, η συνέπεια,  ο ζήλος για την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος χαρακτήρισαν την πορεία σας ως Δημάρχου Ναυπλιέων και γι΄ αυτό θα αγωνιστώ στο πλευρό σας για να συνεχίσουμε το έργο που θα αναδείξει το δήμο μας ακόμη περισσότερο.


Λίγα λόγια για μένα……

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο και μεγάλωσα στην Πρόνοια. Είμαι έγγαμη με τον Αναστάσιο Γκόφα και έχω τέσσερα παιδιά. 

Αποχώρησα το 1971 για σπουδές στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Αθήνας και εργάστηκα μετά την απόκτηση του πτυχίου μου για  τρία χρόνια στον Ερυθρό Σταυρό παίρνοντας και το πτυχίο της εθελόντριας Ερυθρού Σταυρού.

Επανήλθα στον τόπο μου το 1983 ως νοσηλεύτρια στο  Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου και υπηρέτησα για 30 χρόνια.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μου εξελίχθηκα ιεραρχικά  και τέλος από το 1995 έως και το 2009 διετέλεσα Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. 

Παράλληλα από το 1988 έως και το 2005 διετέλεσα εκπαιδεύτρια νοσηλευτικής διενεργώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τμήματα του Νοσοκομείου καθώς και στο ΟΕΕΚ - ΙΕΚ και στον ΟΑΕΔ - ΙΕΚ Νοσηλευτικής Αργολίδας όπου ήμουν υπεύθυνη Εργαστηρίου και Συντονίστρια Τμήματος. 

Ο ζήλος προς τον συνάνθρωπο δεν με καθήλωσε στην καρέκλα αλλά προσέφερα το λειτούργημά μου για να ανακουφίσω τον ανθρώπινο πόνο καθ΄ όλο το 24ωρο. Συνταξιοδοτήθηκα με το βαθμό της Διευθύντριας (Διευθύνουσα) Νοσηλευτικής Υπηρεσίας αλλά  εξακολουθώ να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στο Νοσοκομείο όποτε με χρειάζονται.

Εμφορούμενη από την αγάπη για τον τόπο όπου μεγάλωσα εγώ και τα παιδιά μου και όντας ενεργή σε ευαίσθητους τομείς όπως είναι η υγεία και η κοινωνική πρόνοια πιστεύω πως η συμμετοχή μου στα κοινά του δήμου μας με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα." και τον Δημήτρη Κωστούρο επικεφαλής, θα μου δώσει για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να προσφέρω για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που προκύπτουν και να διασφαλίσουν  μια βιώσιμη ανάπτυξη για τον τόπο μας που θα τον αναδείξει κορυφαίο.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ