ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Παύλος Χρηστίδης υποψήφιος με το συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:51:00 μ.μ. |

















 Ο Δημήτρης Κωστούρος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο γνωριζόμαστε 20 χρόνια. Υπήρξε καθηγητής και προπονητής μου, μα πάνω απ όλα ένας άνθρωπος με τον οποίο αναπτύξαμε μια βαθιά και ειλικρινή σχέση φιλίας.

Σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα και την πόλη μας, ανέλαβε Δήμαρχος Ναυπλιέων, και κατάφερε με σχέδιο, πολλή δουλειά και μεράκι να δρομολογήσει αλλαγές, που μετατρέπουν το Δήμο μας σε παράδειγμα προς μίμηση. 

Η ανάπτυξη Κοινωνικών δομών (φροντιστήριο, παντοπωλείο, φαρμακείο), η ένταξη έργων μακράς πνοής( Εκβάθυνση λιμένα, ένταξη μαρίνας, δίκτυο ύδρευσης), η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας (αστικές αναπλάσεις, πεζοδρομήσεις, ανακύκλωση, παιδικές χαρές, όργανα άθλησης) είναι δείγματα της συγκροτημένης δουλειάς που επιτελείται τους τελευταίους 23 μήνες και έχουν επίκεντρο την ανάπτυξη του Δήμου μας. Ταυτόχρονα, η διοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών, επιστημονικών και αθλητικών γεγονότων μετατρέπει το Ναύπλιο σε πλήρη τουριστικό προορισμό, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και τους ανθρώπους της περιοχής.
Όλα τα παραπάνω σηματοδοτούν μια πραγματική αλλαγή στον Δήμο μας, η οποία είναι άξια κάθε στήριξης. Για εμένα, όμως, ο Δημήτρης αποτελεί και ένα πρότυπο σύγχρονου υποψηφίου. Με καθαρή άποψη, που δεν αλλάζει με βάση το συνομιλητή, με γνώση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας, και κυρίως, με πολλή όρεξη να στηρίξει αυτούς, με τους οποίους ασχολείται σε όλη του τη ζωή, τους νέους ανθρώπους.

Επομένως, με τη σκέψη στην καζαντζακική ρήση “η στερνή, η πιο ιερή μορφή θεωρίας είναι η πράξη”, συμμετέχω στην προσπάθεια για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ναυπλιέων, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ