ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Δ.Καμπόσος με την εμφάνιση του στην Δημόσια Τηλεόραση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. |























 Σήμερα το πρωί στις 9.30 ο δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και υποψήφιος Δήμαρχος για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου , ήταν προσκεκλημένος στην Δημόσια Τηλεόραση. Στην εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με την Μάριον Μιχελιδάκη ο Δημήτρης Καμπόσος στάθηκε με σοβαρότητα και ευθύτητα στα θέματα του Δήμου του και ομολογουμένως κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του αυτή.

Με γλώσσα ειλικρίνειας ο Δημήτρης Καμπόσος αιτιολόγησε γιατί δεν ολοκληρώθηκαν πολλά σημαντικά έργα για τον Δήμο του.
Και ως βασική αιτία προέβαλε εκτός από την κρίση και την έλλειψη κρατικών πόρων και χρηματοδοτήσεων, την παντελή έλλειψη μελετών όταν ανέλαβε Δήμαρχος. Ουσιαστικά ο Δημήτρης Καμπόσος από πλευράς μελετών παρέλαβε «άδεια συρτάρια». Και κατάφερε με μεθοδική και νοικοκυρεμένη δουλειά να έχει συμβασιοποιήσει σήμερα έργα για το ΕΣΠΑ αξίας άνω των 60 εκατομ. Ευρώ!

Επίσης ο Δημήτρης Καμπόσος ενώ βρήκε ένα «προβληματικό» ταμείο στο Δήμο σήμερα κατάφερε να έχει –παρά την κρίση- κι ένα σεβαστό «κουμπαρά».

Στην ιδιαίτερα θετική και αισιόδοξη πορεία του ο Δημήτρης Καμπόσος με την σημερινή εμφάνισή του στην Δημόσια τηλεόραση ,κέρδισε σημαντικούς πόντους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ