ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ξεκινησε το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών και στο Δήμο Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. |




















 Σήμερα  Παρασκευή 11/04/2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείο Ναυπλίου πραγματοποιηθηκε συνεντευξη τύπου και ενημέρωση για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου που εφαρμόζεται και στον Δήμο Ναυπλιέων.
Την ενημέρωση έκαναν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Φ.Στεφανόπουλος, ο διευθυντης δημοσιας υγεία Περιφέρειας Πελοποννησου Β. Διαμαντόπουλος, ο γεωπόνος του Δήμου Α.Λιάκης, ο Λ.Χριστόπουλος υπεύθυνος του έργου καταπολέμησης κουνουπιών, ενώ στην συνεντευξη παραβρέθηκε  και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Α.Λυκομήτρος.
Το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών που εφαρμόζει και φέτος η Περιφέρεια Πελοποννήσου υλοποιείται μέσα στο πλαίσιο των ενεργειών προστασίας της δημόσιας υγείας και περιλαμβάνει ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο από εξειδικευμένο συνεργείο και με την καθοδήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιούνται ψεκασμοί σε σημεία του Δήμου με λιμνάζοντα ύδατα, σε καταλήξεις ρεμάτων, σε βάλτους, έλη καθώς και σε φρεάτια και αγωγούς ομβρίων υδάτων.
Είναι σημαντικό οι δημότες να τηρούν τις πρακτικές περιορισμού των εστιών αναπαραγωγής με λιμνάζοντα νερά όπως τασάκια από γλάστρες, ανοιχτά ντεπόζιτα και άλλα. Για να υποδείξουν προβληματικά σημεία ή για οποιαδήποτε ερώτηση οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνούν χωρίς χρέωση στον τηλεφωνικό αριθμό 800 11 244 24.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ