ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

“Reload Greece” στο Ναύπλιο από τις 21 έως 25 Απριλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. |



















 Το πρώτο πενθήμερο bootcamp του Reload Greece στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στις 21-25 Απριλίου 2014. Με την υποστήριξη του ALBA Graduate Business School της Αθήνας και την ευγενική φιλοξενία του Φουγάρου, το teamUp-startUp έχει ώς σκοπό να βοηθήσει τους Reloaders να αναπτύξουν τις ιδέες τους μέσα από τη ομαδική εργασία, την ανταλλαγή εμπειριών και την έκθεση στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.


Το καθημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές ομιλίες από καταξιωμένους επιχειρηματίες και έμπειρους επαγγελματίες καθώς και εργαστήρια που θα βοηθήσουν τους Reloaders στην ανάπτυξη των ιδεών τους.

Το Reload Greece είναι το Κέντρο της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στο Λονδίνο που προσπαθεί να βρεί καινοτόμες λύσεις ως προς την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάκαμψη της χώρας. Ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία πέντε νέων και τώρα αποτελείται από μια ομάδα 30 εθελοντών που έχει ως σκοπό να αναδείξει την παραγωγική και δημιουργική πλευρά της Ελλάδας και να εμπνεύσει νέους να αναπτύξουν τις δικές τους πρωτοπόρες ιδέες.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση του Reload Greece στην ιστοσελίδα: www.reloadgreece.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ