ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στο Άργος αύριο Σάββατο 17 Μαϊου η υποψήφια ευρωβουλευτής Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |























 Το Άργος, μετά το Ναύπλιο, είναι ο επόμενος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας στην Πελοπόννησο, της Ρόδης Κράτσα, ευρωβουλευτή Ν.Δ. και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012. Ηκα Κράτσα, η μόνη από τους εν ενεργεία ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποψήφια στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, θα βρίσκεται στο νομό Αργολίδας το Σάββατο 17 Μαΐου 2014. Η ευρωβουλευτής θα έχει επαφές με τις τοπικές αρχές και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου.

Στις 12.30 προσκαλεί σε φιλική συζήτηση με θέμα «Η Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου» στο Εργατικό Κέντρο Άργους [Ηφαίστου 5].

Η Ρόδη Κράτσα θα ανταλλάξει απόψεις με τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους πολίτες για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ. Έχει αγωνιστεί για την ενίσχυση των περιφερειών. Ως μέλος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου έδωσε μάχη για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για τις ελληνικές περιφέρειες κατά την προετοιμασία του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020. Η περιφέρειαΠελοποννήσου επωφελείται του συνολικού ποσού των 211.537.609 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να διοχετευτεί σε καίριους αναπτυξιακούς τομείς με σαφείς και μετρήσιμους στόχους. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) διατίθενται 164.710.675 ευρώ στην καινοτομία, την έρευνα, το ψηφιακό θεματολόγιο, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) διατίθενται 56.826.934 ευρώ για την δημιουργία θέσεων εργασίας και την αλληλεγγύη της αγοράς εργασίας.

* Γεννημένη στη Ζάκυνθο, κοινωνιολόγος με σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και μεταπτυχιακές σπουδές στην ευρωπαϊκή ενοποίηση στο ίδιο Πανεπιστήμιο, η Ρόδη Κράτσα είναι Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ευρωπαϊκή προσωπικότητα με διεθνή αναγνώριση, εξελέγη Α’ Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2007, σημειώνοντας διπλή πρωτιά αφού για πρώτη φορά ελληνίδα ευρωβουλευτής κατέλαβε το αξίωμα Αντιπροέδρου του Ε.Κ. και για πρώτη φορά Έλληνας Αντιπρόεδρος εξελέγη στην Α’ θέση. Εξελέγη Β’ Αντιπρόεδρος το 2009. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Αντιπρόεδρος χειρίστηκε τα πιο σημαντικά χαρτοφυλάκια.






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ