ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Χρήστος Ζέρβας: Αισθάνομαι υπερήφανος που αγωνίστηκα τίμια μαζί με μια ομάδα ανθρώπων , την παράταξη μας ‘’ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 μ.μ. |
 Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πάνω από χίλιους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους . Παρ’ όλο που η εκλογή μου δεν κατέστη δυνατή , για λόγους που έχουν να κάνουν με τον εκλογικό νόμο , διαβεβαιώνω όλους, ότι θα είμαι δίπλα σε όλους αυτούς που με την ψήφο τους με έκαναν πιο δυνατό σαν άνθρωπο, για να λύσουμε μαζί τα όποια προβλήματα και όπου μπορώ θα δηλώνω παρόν.
Είμαι δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων , τον φίλο Δημήτρη και θα είμαι πάντα σε ότι χρειαστεί ο Δήμος που οφείλουμε , εκλεγμένοι και μη να υπηρετήσουμε πιστά.

Δεν νιώθω πικρία που δεν εκλέχθηκα, αντιθέτως, αισθάνομαι υπερήφανος που αγωνίστηκα τίμια μαζί με μια ομάδα ανθρώπων , την παράταξη μας ‘’ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ και τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο για να μπορέσουμε να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο και θα τον κάνουμε, όλοι μαζί γιατί δεν περισσεύει κανένας.

Οι άνθρωποι που έχει δίπλα του ο Δήμαρχος μας είναι ικανοί να κάνουν τον Δήμο Ναυπλιέων μεγάλο και έναν από τους καλύτερους Δήμους στην Ελλάδα δουλεύοντας καθημερινά με αφοσίωση και πίστη .

Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, ο Δήμος μας προχωράει μπροστά και με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωστούρο το μέλλον μόνο αισιόδοξο και θετικό μπορεί να είναι.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους από καρδιάς, δηλώνω στρατιώτης του Δήμου μας και όπου χρειαστεί η βοήθεια μου θα την προσφέρω απλόχερα.


Με εκτίμηση
Χρήστος Ζέρβας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ