ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γιούλα Λαπαθιώτη: "Ο στόχος παραμένει ένας: Να ξαναδώσουμε με πράξεις στην κοινωνία το δικαίωμα να ελπίζει"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. |
Φίλες και φίλοι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τα πούμε έστω και σύντομα. 

Η εκλογή μου συνέπεσε με τα χρόνια της κρίσης . Μιας κρίσης που δεν άφηνε, σε όσους είχαν ψήγματα συνείδησης ,περιθώρια για ανόητες αυτοπροβολές και επικοινωνιακά παιχνίδια. Κάποιοι επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να κάνουμε αυτό που μπορούσαμε και κάτω από τις συνθήκες που επικρατούσαν όλα αυτά τα χρόνια χωρίς πολλές φανφάρες. Μέσα από την δουλειά μου στο Περιφερειακό συμβούλιο ήθελα να επιστρέψω στην κοινωνία με αυτό τον τρόπο το δικό μου ευχαριστώ για την πρώτη εκλογή μου.

Δεν κατείχα κάποια ιδιαίτερη θέση αλλά αυτό ήταν το κίνητρό μου για να προσφέρω όπου και όσο μπορούσα. Σε λίγες μέρες έχουμε ξανά εκλογές και ζητώ ξανά την ψήφο σας. Αυτή την φορά πιο ώριμη με περισσότερη φαντασία και περισσότερους φίλους-συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια.
Ο στόχος παραμένει ένας: Μέσα από μια διαρκή προσπάθεια να ξαναδώσουμε με πράξεις στην κοινωνία το δικαίωμα να ελπίζει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και να μπορεί να κάνει όνειρα για μία κοινωνία διαφορετική από αυτήν που βιώνουμε σήμερα. Πιστεύω ότι μπορούμε . 

Mπορούμε αν γίνουμε μία ομάδα , μία γροθιά . Να πιστέψουμε στο κοινότυπο αλλά αναγκαίο όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος της διαδρομής να είμαστε νικητές. 

Καλή συνέχεια στις 18 Μαΐου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ